Çabuk sinirleniyorum, kafama çok takıyorum

Aynen, ben bir konuda tartıştığım insanı 1 dakika sonraki konuda beğenebilirim veya övebilirim. Tartıştığım olayı ve kırgınlığı eskide bırakırım. Hesabıma bakarsanız zaten anlarsınız.

Hocam abdest meselesini deneyeceğim. Yardımlarınız için ne kadar teşekkür etsem az.

Evet ama benim 2.yüzümde var genel olarak toxic olmak gibi forumda yasak olduğu için sinsi planlarımı Discord gibi yerlere çağırıp yapıp sinirimi oradan kusup engelliyorum bu hiç bu forumda başıma gelmedi umarım hiç gelmez.

İstersen raporlayabilirsin. Kullanıcıları rahatsız etmenin de bir cezası vardır.

Raporluyorum, hiçbir şey olmuyor.
Ben haksız olduğumu Alawar adlı kullanıcıya da söyledim, hatta özür bile diledim. O konuda çok haksızdım ona lafım yok. Ancak böyle gelip deşelemeniz ve laf atmanız sizi haksız duruma düşürüyor.

@Silinen üye 3 günlük dünyada kalp kırıklığıyla gitmeye gerek yok, benim açımdan sorun yok ama sen bana karşı çok ön yargılısın ve saldırgan tarzlı ''siz ne biçim insanlarsınız'' gibi cümleler kuruyorsun, bu da beni üzüyor açıkçası. Gerek var mı böyle şeylere?

Haklısınız gerek yok. Ben de kırıcı davranmayayım siz de davranmayın ve bu konuyu unutalım lütfen.

Dediğim gibi daha böyle kelimeler kullanmam. Hatamın farkındayım da. İşte o ekran görüntüsü olayında sinirlenmiştim. Neyse kusura bakmayın. Neyse ben yine özrümü diledim. Artık gerisi sizde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…