Çabuk sinirleniyorum, kafama çok takıyorum

İşte hocam, bu tip insanlara sinir oluyorum. 4 tane arkadaş var, bana bir taktılar, her konuma bu tip mesajlar yazıyorlar.
Biraz senin üstüne gelmemiz sana taktığımız anlamına gelmiyor. Ben bundan sonra sana böyle yorumlar yazmam emin ol. @Jira'nın dediklerine katılıyorum. Ancak kendi hatalarını da anlaman gerek. Benim yaptığım hoş değil farkındayım ancak, eski konuları açmayacağım. Haksız olduğun noktalarda kendini haklı çıkarmak için sana söylenmemiş lafları sanki sana söylenmiş gibi algı yaptın ve bu hoş değildi. Umarım siz de hatanızı anlarsınız. Neyse dediğim gibi size karşı daha böyle kelimeler kullanmam. Tekrardan iyi sosyaller. :) :)

Ben böyle insanların çok arkadaşı olduğunu düşünmüyorum bu tutumlarından dolayı.

Maalesef öyle ne kadar bilgili olursa olsun bende konu bitmesine rağmen sonraki konuda takan insanlar ile karşılaştım mesela benim tutumuma gelecek olursanız ben bir konudan çıktığım zaman oradaki sıkıntılarımı o konuda bırakıyorum ve ona göre tutum alıyorum eğer bana o konu bitmesine rağmen hala yeni konuda boş yapıyolarsa takmıyorum ya da kara listeye alıyorum.

Forumda engelleme butonu vardı yanlış hatırlamıyorsam. Ya da hiç görme bunları. Herkesin etrafında böyle insanlar vardır. Ama sen fazla takıyorsun.
Hocam engelledim zaten az önce. Ben çok takıyorum haklısınız, artık takmayacağım. Yardımcı olduğunuz için ne kadar teşekkür etsem az.

Hocam, çabuk sinirlenmenize kısa vadede çözüm üretemeyeceğim. Uzun vadede ise tek çözümü "zaman" olarak görüyorum.

Sinirlendiğiniz vakit -İslam inancına mensupsanız- mutlaka abdest almanızı öneririm. Kendi kendinize sayı saymak da alternatif olabilir ama o anda çok işe yarayabileceğini düşünmüyorum. Mekân değiştirmek de, en güzellerinden birisidir. Sanal mecralarda çok dolaşmanızı tavsiye etmem. Zira, buradaki platformda çok farklı insan tipleri yer almakta olup, size olumsuz etki edebilirler.

İnsanlarlan etkileşimizini azaltmanızı isterim ve de yanınızdaki sevdiğiniz/önemli bireylerin kalmasından yanayım. Her zaman olmasa da, "Fazla insan = Fazla sorun" diyenlerdenim.

İnsanlar ile takılmayacağınız dönemde, hobilere yönelmenizi tavsiye ederim. Örneğin; yazmak. Ne türden olursa olsun yazmak. Hazır yaz sezonundayken tadını da çıkarmak gerekir. Aqua Park'lar, sahiller açıklar. Bisiklet sürme alışkanlığınız varsa, tam vakti. Ev dışına çıkmanızı mutlaka tavsiye ederim. Farklı mekân ve farklı atmosferler, insana iyi hissettirir.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı