- Makaleler
- 1
Mesela en çok nelere sinir oluyorsun? Bu arada konudaki üyelerin tutumları pek hoş değil.
İşte hocam, bu tip insanlara sinir oluyorum. 4 tane arkadaş var, bana bir taktılar, her konuma bu tip mesajlar yazıyorlar.Mesela en çok nelere sinir oluyorsun? Bu arada konudaki üyelerin tutumları pek hoş değil.
Alacağım zaten ama koronavirüs yüzünden gidemiyorum, bari konu açayım çok güzel fikir veren insanlar oluyor diye düşündüm.Profesyonel yardım al.
Biraz senin üstüne gelmemiz sana taktığımız anlamına gelmiyor. Ben bundan sonra sana böyle yorumlar yazmam emin ol. @Jira'nın dediklerine katılıyorum. Ancak kendi hatalarını da anlaman gerek. Benim yaptığım hoş değil farkındayım ancak, eski konuları açmayacağım. Haksız olduğun noktalarda kendini haklı çıkarmak için sana söylenmemiş lafları sanki sana söylenmiş gibi algı yaptın ve bu hoş değildi. Umarım siz de hatanızı anlarsınız. Neyse dediğim gibi size karşı daha böyle kelimeler kullanmam. Tekrardan iyi sosyaller.İşte hocam, bu tip insanlara sinir oluyorum. 4 tane arkadaş var, bana bir taktılar, her konuma bu tip mesajlar yazıyorlar.
Forumda engelleme butonu vardı yanlış hatırlamıyorsam. Ya da hiç görme bunları. Herkesin etrafında böyle insanlar vardır. Ama sen fazla takıyorsun.Ben böyle insanların çok arkadaşı olduğunu düşünmüyorum bu tutumlarından dolayı.
Ben böyle insanların çok arkadaşı olduğunu düşünmüyorum bu tutumlarından dolayı.
Hocam engelledim zaten az önce. Ben çok takıyorum haklısınız, artık takmayacağım. Yardımcı olduğunuz için ne kadar teşekkür etsem az.Forumda engelleme butonu vardı yanlış hatırlamıyorsam. Ya da hiç görme bunları. Herkesin etrafında böyle insanlar vardır. Ama sen fazla takıyorsun.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.