K kerimcem Kilopat Katılım 2 Aralık 2017 Mesajlar 91 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Eylül 2023 #1 1 GB bölüm oluşturuyor ama bana yeterli değil, RAM biraz düşük. Nasıl büyütebilirim bu oluşturduğu bölümü vaya kökten nasıl silebilirim? Netten birkaç şey bulup denedim ama işe yaramadı.
1 GB bölüm oluşturuyor ama bana yeterli değil, RAM biraz düşük. Nasıl büyütebilirim bu oluşturduğu bölümü vaya kökten nasıl silebilirim? Netten birkaç şey bulup denedim ama işe yaramadı.
Çözüm K K kerimcem 21 Eylül 2023 Kernelginar dedi: Bash:Panoya kopyala lsblk Komutunun çıktısını atın. Çıktıyı kod içerisine yazmayı unutmayın. Genişletmek için tıkla... zram0 254:0 0 956M 0 disk [SWAP] bu bölümde. Tamam çözdüm. GitHub - systemd/zram-generator: Systemd unit generator for zram devices Systemd unit generator for zram devices. Contribute to systemd/zram-generator development by creating an account on GitHub. github.com Kullanıyormuş conf doysasının içindeki 4 rakamını düşürürek büyütebilirsiniz yada tam tersi için yükseltin.
Kernelginar dedi: Bash:Panoya kopyala lsblk Komutunun çıktısını atın. Çıktıyı kod içerisine yazmayı unutmayın. Genişletmek için tıkla... zram0 254:0 0 956M 0 disk [SWAP] bu bölümde. Tamam çözdüm. GitHub - systemd/zram-generator: Systemd unit generator for zram devices Systemd unit generator for zram devices. Contribute to systemd/zram-generator development by creating an account on GitHub. github.com Kullanıyormuş conf doysasının içindeki 4 rakamını düşürürek büyütebilirsiniz yada tam tersi için yükseltin.
The Shorekeeper Gigapat Sosyal Tayfı Çözüme Giden Yol Katılım 15 Nisan 2021 Mesajlar 7.750 Makaleler 22 Çözümler 279 Daha fazla Sistem Özellikleri Laptop: ASUS TUF Gaming F15 FX506LHB-HN323 İşlemci: i5-10300H Ekran kartı: GTX 1650 RAM: 16 GB 3200 MHz DDR4 Laptop Dahili Depolama: Intel SSDPEKNU512GZ Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 20 Eylül 2023 #2 Bash:Panoya kopyala lsblk Komutunun çıktısını atın. Çıktıyı kod içerisine yazmayı unutmayın. Artı 0 Eksi
KS KS K kerimcem Kilopat Katılım 2 Aralık 2017 Mesajlar 91 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Eylül 2023 #3 Kernelginar dedi: Bash:Panoya kopyala lsblk Komutunun çıktısını atın. Çıktıyı kod içerisine yazmayı unutmayın. Genişletmek için tıkla... zram0 254:0 0 956M 0 disk [SWAP] bu bölümde. Tamam çözdüm. GitHub - systemd/zram-generator: Systemd unit generator for zram devices Systemd unit generator for zram devices. Contribute to systemd/zram-generator development by creating an account on GitHub. github.com Kullanıyormuş conf doysasının içindeki 4 rakamını düşürürek büyütebilirsiniz yada tam tersi için yükseltin. Son düzenleme: 21 Eylül 2023 Artı 0 Eksi Çözüm
Kernelginar dedi: Bash:Panoya kopyala lsblk Komutunun çıktısını atın. Çıktıyı kod içerisine yazmayı unutmayın. Genişletmek için tıkla... zram0 254:0 0 956M 0 disk [SWAP] bu bölümde. Tamam çözdüm. GitHub - systemd/zram-generator: Systemd unit generator for zram devices Systemd unit generator for zram devices. Contribute to systemd/zram-generator development by creating an account on GitHub. github.com Kullanıyormuş conf doysasının içindeki 4 rakamını düşürürek büyütebilirsiniz yada tam tersi için yükseltin.