Çağrı Taner çekilişi gerçek mi?

Çalışma mantığı şu; siz onun binlerce sayfasını takip ediyorsunuz o da oradan elde ettiği gelir ile size ödül veriyor, sponsor az oluyor kendi açıklamıştı sayfalar benim diye.
Yanlışım varsa düzeltin.
Adam yine kârını çıkartıyor yani.
 
Bu, işlerin resmi olduğunu değiştirmez, orada bir şey oldu diye Çağrı'da yapıyor diye bir şey yok ki. Orada olan da bir şek ifade etmiyor. Eğer haksızlık olduğunu düşünüyorsanız gidin mahkemeye başvurun.
Üslubunuza dikkat edin.

Ben de resmi olması usulsüzlük olmayacağı anlamına gelmez diyorum. Haddinizi aşmadan tartışın.
 
Eğer argümanınız yoksa tartışma başlatmayın.
Resmi çekiliş olduğu için güvenilir olduğunu iddia ediyorsunuz. Ben de bizzat Milli Piyango'da bile usulsüzlük olduğunu gösteriyorum. Niye bu kadar sinirleniyorsunuz?
 
@Onur Altuğ Sever 'in dediği gibi "resmi" olunca güvenilir olmuyor. Milli Piyango'da yapılan usulsüzlüklerden neler yaptıklarını veya yapabileceklerini anlamak zor değil. Milli Piyango'dan izin alınmış bir çekiliş de ondan daha güvenli olmuyor. Kara para aklamanın bir yolu da bu işte.
 
Tüm çekilişlerine katılıyorum. Şu zamana kadar bana hiç çıkmadı ama bana çıkmaması olmadığı anlamına gelmez. Bir de bayağı büyük kitlesi var o kadar sayfa takip ediyoruz bir de. Büyük kitlesi olan sayfalar. + olarak milli piyango izni de varmış. Yalan olma ihtimali yok bence. Umarım bir gün bana da çıkar :D
 

Yeni konular

Geri
Yukarı