asnc Decapat Katılım 3 Mart 2021 Mesajlar 676 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Mart 2021 #61 Brainstorm dedi: Olur arkadaşın sen üzülme her arkadaştan hayır gelmiyor zaten bu dönemlerde dostum. Genişletmek için tıkla... Üzülmüyorum aksi halde mutluyum
Brainstorm dedi: Olur arkadaşın sen üzülme her arkadaştan hayır gelmiyor zaten bu dönemlerde dostum. Genişletmek için tıkla... Üzülmüyorum aksi halde mutluyum
kade Hectopat Katılım 24 Kasım 2020 Mesajlar 2.423 Makaleler 2 Çözümler 19 14 Mart 2021 #62 Saçımı uzattığım için bana hakaretler savuran, dalga geçen, cahilin ötesi bir "arkadaşım" var. Kendisiyle çok fazla muhatap olmamaya çalışıyorum.
Saçımı uzattığım için bana hakaretler savuran, dalga geçen, cahilin ötesi bir "arkadaşım" var. Kendisiyle çok fazla muhatap olmamaya çalışıyorum.
Brainstorm Hectopat Katılım 15 Ocak 2021 Mesajlar 1.168 Makaleler 1 Çözümler 2 Yer Antalya 14 Mart 2021 #63 asnc dedi: Üzülmüyorum aksi halde mutluyum Genişletmek için tıkla... Tadını çıkar dostum o zaman.
Dino Ortolani Hectopat Katılım 17 Kasım 2020 Mesajlar 1.388 Çözümler 1 14 Mart 2021 #64 Cahil değil de hep bir mevzu havasında olan arkadaşlarım var üniversite ye gittiğim anda hepsiyle irtibatı kesicem zaten.
Cahil değil de hep bir mevzu havasında olan arkadaşlarım var üniversite ye gittiğim anda hepsiyle irtibatı kesicem zaten.
SHER-LOCKED Megapat Zamanın Tanığı Katılım 26 Ekim 2017 Mesajlar 8.375 Makaleler 2 Çözümler 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Mart 2021 #65 marshall matherss dedi: Yener hocam siz misiniz? Nick değiştirmişsiniz galiba. Genişletmek için tıkla... @Yener K. hocam ne dersiniz? Eski profil fotoğrafıma dönmemin zamanı geldi mi?
marshall matherss dedi: Yener hocam siz misiniz? Nick değiştirmişsiniz galiba. Genişletmek için tıkla... @Yener K. hocam ne dersiniz? Eski profil fotoğrafıma dönmemin zamanı geldi mi?
Yener K. Technopat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Bin Çözüm, Bir Efsane Katılım 11 Mart 2020 Mesajlar 67.288 Makaleler 4 Çözümler 2.842 Yer Kocaeli Daha fazla Sistem Özellikleri Anakart: MSI Z590 Carbon Wi-Fi İşlemci: İ5 11600K Ekran Kartı: Gigabyte Auros RTX 2070 Super RAM: 2X16GB 3600 MHz Patriot Viper Blackout SSD: 2X1 TB Samsung 970 EVO Plus PSU: NZXT C750 Gold Modüler Cinsiyet Erkek 15 Mart 2021 #66 @SHER-LOCKED, bence gerek yok. Yine siz bilirsiniz.
SHER-LOCKED Megapat Zamanın Tanığı Katılım 26 Ekim 2017 Mesajlar 8.375 Makaleler 2 Çözümler 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Mart 2021 #67 Yener K. dedi: @SHER-LOCKED, bence gerek yok. Yine siz bilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Ben eskisini çok özlüyordum zaten. Yener K. dedi: @SHER-LOCKED, bence gerek yok. Yine siz bilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Hazır buradayken de 20k mesaj olmuş, hayırlı olsun
Yener K. dedi: @SHER-LOCKED, bence gerek yok. Yine siz bilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Ben eskisini çok özlüyordum zaten. Yener K. dedi: @SHER-LOCKED, bence gerek yok. Yine siz bilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Hazır buradayken de 20k mesaj olmuş, hayırlı olsun
TaLionSoW Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Mayıs 2019 Mesajlar 1.510 Çözümler 4 15 Mart 2021 #68 SHER-LOCKED dedi: Dostlar var mı çevrenizde böyle insanlar? Benim böyle bir arkadaşım var, geçen gün adama virüs atarak ekran kartını çalabileceğini falan söylüyordu. Genişletmek için tıkla... Hocam liseden bir arkadaşım her konuda kendini uzman zannediyordu. Bir gün sınıfta siyaset yapıyordu ama tamamen eksik ya da yanlış şeyler söylüyordu. Bir ara Türkiye'nin hiç dış borcu yok dedi ve ülkenin 2023'te süper güç olacağını söyledi.
SHER-LOCKED dedi: Dostlar var mı çevrenizde böyle insanlar? Benim böyle bir arkadaşım var, geçen gün adama virüs atarak ekran kartını çalabileceğini falan söylüyordu. Genişletmek için tıkla... Hocam liseden bir arkadaşım her konuda kendini uzman zannediyordu. Bir gün sınıfta siyaset yapıyordu ama tamamen eksik ya da yanlış şeyler söylüyordu. Bir ara Türkiye'nin hiç dış borcu yok dedi ve ülkenin 2023'te süper güç olacağını söyledi.
A 10 Thunderbolt ll Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 31 Ağustos 2019 Mesajlar 1.680 Çözümler 1 Yer Ankara 15 Mart 2021 #69 Senin ağzın ne der bre gafir. (!) Hocam görünürde olmasada felsefi bir konu konuşsak en az 3-5 tane çıkar diye tahmin ediyorum.
Senin ağzın ne der bre gafir. (!) Hocam görünürde olmasada felsefi bir konu konuşsak en az 3-5 tane çıkar diye tahmin ediyorum.
Heroxira1 Hectopat Katılım 8 Şubat 2021 Mesajlar 898 Çözümler 2 15 Mart 2021 #70 Herkesle küstüm, sorun bende mi acaba..