Ege Güler
Hectopat
Daha fazla
- Sistem Özellikleri
- CPU: İ7-1700KF -- GPU: MSİ RTX3060 Gaming X -- Motherboard: MSI MPG Z490 Gaming Plus -- RAM: 2X Kingston Fury 8G 36000mhz -- PSU:NZXT c750 CPU Fan: Arctic Liquid Freezer 240mm -- SSD: Samsung 970 Evo Plus 500GB -- Monitor: Asus VG24QE -- Case: MSI MPG Gungnir 110R -- Keyboard: Logitech G512 -- Headset: Logitech G Pro X 7.1 -- Mouse: Steelseries Rival 3
- Meslek
- Öğrenci
Merhaba, çok uzatmadan direkt konuya giriyorum. İkinci elden bir AirPods Pro almak istiyorum fakat malum piyasada çok fazla replika/çakma ürün var. Seri numarasını barkodunu kopyalıyorlar, o şekilde ayırt etmek imkansız hale geldi. Telefon bazılarında uyarı veriyor bazılarında vermiyor. Benim bu konuda bildiğim tek ayırt etme yöntemi sürüm numarasına bakmaktı. Replika ürünler güncelleme almıyor dolayısıyla son sürüm olmuyorlar. AirPods Pro'larda son sürüm 6b34. şimdi soruma gelecek olursak, bu Çinliler çok hızlı ürün çıkartıyolar. Dolayısıyla şu an piyasada 6B34 sürümlü çakma ürün var mı? Aranızda kullanan, bu işlerle ilgilenen biri varsa yardımcı olursa çok memnun olurum. Ya da alternatif bir ayırt etme yöntemi varsa öğrenmek isterim.