Frozenns Centipat Katılım 28 Ağustos 2024 Mesajlar 68 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ocak 2025 #1 Çakma PS4 kolum var ve eskiden GTA 5'te çalışırdı şimdi oyundan taranmıyor, USB baglamama ragmen calışmıyor, Bluetooth ile çalışmıyor. Uygulama indirip kullanmak istemiyorum. Nasıl çozebilirim?
Çakma PS4 kolum var ve eskiden GTA 5'te çalışırdı şimdi oyundan taranmıyor, USB baglamama ragmen calışmıyor, Bluetooth ile çalışmıyor. Uygulama indirip kullanmak istemiyorum. Nasıl çozebilirim?
CuffPuff Picopat Katılım 3 Ocak 2025 Mesajlar 18 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ocak 2025 #2 Steam üzerinden oynuyorsan, Steam kontrolcü girdisiyle ilgili bir sürücü oluyordu. Belki onunla alakalı olabilir sorunun.
Steam üzerinden oynuyorsan, Steam kontrolcü girdisiyle ilgili bir sürücü oluyordu. Belki onunla alakalı olabilir sorunun.
Frozenns Centipat Katılım 28 Ağustos 2024 Mesajlar 68 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ocak 2025 #3 CuffPuff dedi: Steam üzerinden oynuyorsan, Steam kontrolcü girdisiyle ilgili bir sürücü oluyordu. Belki onunla alakalı olabilir sorunun. Genişletmek için tıkla... Maalesef Epic Games üzerinden oynuyorum.
CuffPuff dedi: Steam üzerinden oynuyorsan, Steam kontrolcü girdisiyle ilgili bir sürücü oluyordu. Belki onunla alakalı olabilir sorunun. Genişletmek için tıkla... Maalesef Epic Games üzerinden oynuyorum.
CuffPuff Picopat Katılım 3 Ocak 2025 Mesajlar 18 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ocak 2025 #4 Buradan da bir kontrol edebilir misin sorun kontroller kaynaklı mı yoksa PC ile mi alakalı daha net fikir sahibi olabilirsin. Hardware Tester hardwaretester.com
Buradan da bir kontrol edebilir misin sorun kontroller kaynaklı mı yoksa PC ile mi alakalı daha net fikir sahibi olabilirsin. Hardware Tester hardwaretester.com
Mami2371 Femtopat Katılım 18 Aralık 2024 Mesajlar 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ocak 2025 #5 Bendede oluyor nasıl düzelticeğim.?