KaanRobert
Decapat
Daha fazla
Hocam delikanlı adama yakışır mı o jutsu yaBir ero-sennin tarafından uyandırılabilen şeydir. Açıldığında oiroke no jutsu kullanabilirsiniz.
Bu konuyu çok düşündüm yaHocam delikanlı adama yakışır mı o jutsu ya
Kage Bunshin No Jutsu yapabileceğim yaniÇakra açmanın 2 3 tane temel yolu vardır ancak size en ulaşılabilir yöntemi yazıyorum. Volkan camı taşını yani obsidyen kullanacağız. İlk başta herhangi bir simya odasına gitmemiz gerek orada yeterli sıcaklık ile birlikte volkan camını işlemeye başlıyoruz. Toksik maddelerden arındırmak için için sabun taşı tozu serpiştiriyoruz bunun sayesinde ise elimize tamamen saflaştırılmış volkan camı kalıyor. Bunun üzerine özel rünik dizilimi yazarak simya ocağına işliyoruz ardından ise yeterli ısıya ulaştığı zaman bunu 12 farklı kadim iğneye dönüştürmek kalıyor.
Bu işlemi yaptıktan hemen sonra ise herhangi bir uyanış odasına gitmemiz gerekir. Burada ise 12 tane iğneyi 12 meridyenin kesişim noktalarına saplıyoruz. Bu şekilde vücudumuzda bulunan tüm meridyenleri hem yeniden ypılandırmış hem de gücümüze güç katmış oluyoruz neden çünkü en fazla 10 meridyen açabilir insanlar.
Bu şekilde çakra emilimini arttırır ve kage bunshin no Jutsu'yu çok daha kolay ve etkili bir biçimde uygularsınız.
Kage bunshin no jutsu yapabileceğim yani.
Waifu da bulabiliyor muyuz peki?Yazmayı da unutmuşum tabii bu işlemleri yapmadan önce neredeyse 25 30 bambu bardağına yakın bitkisel ilaç tüketmeniz gerekir yoksa bir fayda göremezsiniz. Görsenizde 12 meriyenin tamamını açsanız dahi yarısı açık olacağından çok etkili olmaz.
Tabi tabii eğer bunlar uygulanırsa kadim dövüş stillerini öğrenip yıldırımlara hükmedebilirsiniz. Chidori hikaye kalır yanında.
Bu arada bu işlemlerin olduğu anime wu shen zu zai yani martial Master isimli Çin donghuasıdır ve güzeldir izleyebilirsinizi isterseniz link atarım.
Waifu da bulabiliyor muyuz peki?