Mevkim stoper, hızım, pasım, fiziğim iyi ama bazen maçta çok fazla çalım yiyorum. Herhangi bir (evde yapabileceğim) çalım yememe engel olacak hareketiniz var mı?
Çalım yememeni sağlayabilecek bir hareket diye bir şey yok dünyadaMevkim stoper, hızım, pasım, fiziğim iyi ama bazen maçta çok fazla çalım yiyorum. Herhangi bir (evde yapabileceğim) çalım yememe engel olacak hareketiniz var mı?
Yok mesela şımav gibi gunluk antrenmanıma katabileceğim hareketlerden bashediyorum.Çalım yememeni sağlayabilecek bir hareket diye bir şey yok dünyadaTamamen diğer arkadaşın dediği gibi rakibi savunduğunuz ve beklediğiniz andaki duruşunuz ile alakalı.
Mevkim stoper, hızım, pasım, fiziğim iyi ama bazen maçta çok fazla çalım yiyorum. Herhangi bir (evde yapabileceğim) çalım yememe engel olacak hareketiniz var mı?
Yani vücut geliştirme ile çalım yememeyi pek bağdaştıramadım. Antrenman hareketleriniz ile fizik gücünüz artar sadece, ha tabi istediğiniz de zaten buysa bir çok hareket var ekleyebileceğiniz.Yok mesela şımav gibi gunluk antrenmanıma katabileceğim hareketlerden bashediyorum.
Yok mesela şımav gibi gunluk antrenmanıma katabileceğim hareketlerden bashediyorum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.