rickrollin Hectopat Katılım 9 Mayıs 2021 Mesajlar 1.815 Çözümler 2 Yer Asgard Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Mayıs 2021 #11 ÖmerFaruk_56 dedi: Pek işe yaramadı ama size çok teşekkürler hocam. Maili kurtarmam imkansız gibi gözüküyor. Aynı şekilde hesabı da. Genişletmek için tıkla... Benim de face hesabım çalınmıştı 2 yıl önce çok takmadım adım ve bir oyundaki hesabım hariç hiçbir bilgi yoktu fakak sizinki önemli gibi.
ÖmerFaruk_56 dedi: Pek işe yaramadı ama size çok teşekkürler hocam. Maili kurtarmam imkansız gibi gözüküyor. Aynı şekilde hesabı da. Genişletmek için tıkla... Benim de face hesabım çalınmıştı 2 yıl önce çok takmadım adım ve bir oyundaki hesabım hariç hiçbir bilgi yoktu fakak sizinki önemli gibi.
4 403329 Hectopat Katılım 22 Aralık 2020 Mesajlar 2.408 Makaleler 2 Çözümler 2 Yer Bursa 9 Mayıs 2021 #12 ÖmerFaruk_56 dedi: Hocam siber suçlara başvuru yapmam durumunda yardımcı olunabilir mi ? Genişletmek için tıkla... Hiç bir şey yapacaklarını sanmıyorum.
ÖmerFaruk_56 dedi: Hocam siber suçlara başvuru yapmam durumunda yardımcı olunabilir mi ? Genişletmek için tıkla... Hiç bir şey yapacaklarını sanmıyorum.