rossa0505 Hectopat Katılım 20 Ağustos 2020 Mesajlar 126 19 Nisan 2022 #1 Merhabalar Facebook hesabım Vietnam'dan biri tarafından çalındı. E-postama bir sürü doğrulama gelmiş ve hepsini tek seferde yapmılmış. Hesabı nasıl geri alabilirim? Son düzenleyen: Moderatör: 19 Nisan 2022
Merhabalar Facebook hesabım Vietnam'dan biri tarafından çalındı. E-postama bir sürü doğrulama gelmiş ve hepsini tek seferde yapmılmış. Hesabı nasıl geri alabilirim?
Robius Hectopat Katılım 10 Mayıs 2021 Mesajlar 580 Çözümler 1 19 Nisan 2022 #2 Facebook Yardım Merkezi Facebook'u nasıl kullanacağını, sorunları nasıl çözeceğini öğren ve sorularına cevaplar al. tr-tr.facebook.com
Facebook Yardım Merkezi Facebook'u nasıl kullanacağını, sorunları nasıl çözeceğini öğren ve sorularına cevaplar al. tr-tr.facebook.com
Greenthumb Hectopat Katılım 9 Kasım 2016 Mesajlar 29 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Nisan 2022 #3 Desteğe başvurmaktan başka çaren yok.
rossa0505 Hectopat Katılım 20 Ağustos 2020 Mesajlar 126 19 Nisan 2022 #4 Robius dedi: Facebook Yardım Merkezi Facebook'u nasıl kullanacağını, sorunları nasıl çözeceğini öğren ve sorularına cevaplar al. tr-tr.facebook.com Genişletmek için tıkla... Maalesef hiçbir işe yaramıyor. Greenthumb dedi: Desteğe başvurmaktan başka çaren yok. Genişletmek için tıkla... Doğrudan iletişime gecebileceğim hiçbir bilgileri mevcut değil.
Robius dedi: Facebook Yardım Merkezi Facebook'u nasıl kullanacağını, sorunları nasıl çözeceğini öğren ve sorularına cevaplar al. tr-tr.facebook.com Genişletmek için tıkla... Maalesef hiçbir işe yaramıyor. Greenthumb dedi: Desteğe başvurmaktan başka çaren yok. Genişletmek için tıkla... Doğrudan iletişime gecebileceğim hiçbir bilgileri mevcut değil.