Bu e-postayla karşılaştım Çince yazılar yazıyordu. Bu ben değilim diye bastım ve hesabı kilitledim ama ne olduğunu anlamadım. Öbür hesaplarıma baktım e-postama bir şey olmamış sadece Facebook hesabım gitmiş. Ne yapabileceğimi söylerseniz çok sevinirim.
Bu e-postayla karşılaştım Çince yazılar yazıyordu. Bu ben değilim diye bastım ve hesabı kilitledim ama ne olduğunu anlamadım. Öbür hesaplarıma baktım e-postama bir şey olmamış sadece Facebook hesabım gitmiş. Ne yapabileceğimi söylerseniz çok sevinirim.
Bana denk geldıgıne gore şanslısın hesabında gerçek adın ve soyadın vardır umarım Report compromised account buradan hesabı seç çalındı de devam et maili yaz önceki kullandığın hesapdan kaldırılan ona maıl gelecek yuzun karanlık çıkmayacak sekılde gelecek PIN'i kagıta yazıp fotograf çekın / veya kimlik verisyonu ya da sadece kimlik isteyeceklerdir arkalı onlu tam hatırlamıyorum 2 sene once yapmıstım en son.