Çalınan Facebook hesabı nasıl geri alınır?

talha47

Hectopat
Bu e-postayla karşılaştım Çince yazılar yazıyordu. Bu ben değilim diye bastım ve hesabı kilitledim ama ne olduğunu anlamadım. Öbür hesaplarıma baktım e-postama bir şey olmamış sadece Facebook hesabım gitmiş. Ne yapabileceğimi söylerseniz çok sevinirim.

Facebook destekle iletişime geçin. Sizden bilgiler isteyebilir, onları verirsiniz. Muhtemelen daha sonra geri alırsınız. Instagram için böyle.

Yazıları Google çeviriden çevirip sunsanız daha iyi olmaz mı?

Çok ama çok özür dilerim panikle aklımdan çıkmış.
Buyurun.

Facebook destekle iletişime geçin. Sizden bilgiler isteyebilir, onları verirsiniz. Muhtemelen daha sonra geri alırsınız. Instagram için böyle.

Yaptım fakat pek bir faydasını da göremedim.

Çok ama çok özür dilerim panikle aklımdan çıkmış.
Buyurun.

Eki Görüntüle 1685408

Eki Görüntüle 1685409

Yaptım fakat pek bir faydasını da göremedim.

Bana denk geldıgıne gore şanslısın hesabında gerçek adın ve soyadın vardır umarım Report compromised account buradan hesabı seç çalındı de devam et maili yaz önceki kullandığın hesapdan kaldırılan ona maıl gelecek yuzun karanlık çıkmayacak sekılde gelecek PIN'i kagıta yazıp fotograf çekın / veya kimlik verisyonu ya da sadece kimlik isteyeceklerdir arkalı onlu tam hatırlamıyorum 2 sene once yapmıstım en son.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…