Çalınan Facebook hesabı nasıl kurtarılır?

Kralefe222

Decapat
Daha fazla  
Arkadaşlar benim hesabım çalındı. Türkmenli biri çalmış alamıyorum da ne yapabilirim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bn onu denedim diger facebook.com/hacked sitesine gittim orada da e-posta istiyor onu değiştirmiş çalan kişi gitti hesap bütün fotoğraflarım onun içindeydi lütfen bir yardım edin.

Bn onu denedim diger facebook.com/hacked sitesine gittim orada da e-posta istiyor onu değiştirmiş çalan kişi gitti hesap bütün fotoğraflarım onun içindeydi lütfen bir yardım edin.

Bn onu denedim diger facebook.com/hacked sitesine gittim ordada E posta istiyor onu değiştirmiş çalan kişi gitti hesap bütün fotoğraflarım onun içindeydi lütfen bir yardım edin

Bn onu denedim diger facebook.com/hacked sitesine gittim ordada E posta istiyor onu değiştirmiş çalan kişi gitti hesap bütün fotoğraflarım onun içindeydi lütfen bir yardım edin
Tamam sakin olun hesabın çalınması bütün bilgilerinizin çalınması manasına gelmiyor. Fotoğraflarınız varsa bir tık sıkıntı o kadar. Şimdi virüs vs. yediniz mi? 2 aşamalı doğrulama ayarı açıkmıydı?

Yaptım hocam.

İlk gönderdiğiniz linkteki verilen sonu hacked ile biten linke girdim her şeyi yaptım benden e-posta adresine kod gönderilmesini istedi ama o çalan kişi e postayı değiştirmiş.

Yaptım hocam.

İlk gönderdiğiniz linkteki verilen sonu hacked ile biten linke girdim her şeyi yaptım benden e-posta adresine kod gönderilmesini istedi ama o çalan kişi e postayı değiştirmiş.
Hesap hangi e-postaya aitti? Hangisine aitse gelen mesajlara bakar mısınız? Dediğim gibi virüs falan yediniz mi?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı