Yusuf014747 Femtopat Katılım 10 Eylül 2024 Mesajlar 89 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Haziran 2025 #1 Merhaba arkadaşlar, Google hesabım bu sabah çalındı. Yardım edin lütfen, her yolu denedim geri alamadım. 3 bin TL'lik PUBG hesabım vardı Son düzenleyen: Moderatör: 12 Haziran 2025
Merhaba arkadaşlar, Google hesabım bu sabah çalındı. Yardım edin lütfen, her yolu denedim geri alamadım. 3 bin TL'lik PUBG hesabım vardı
bay PC Femtopat Katılım 7 Ekim 2024 Mesajlar 23 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Haziran 2025 #2 Yusuf014747 dedi: Merhaba arkadaşlar, Google hesabım bu sabah çalındı. Yardım edin lütfen, her yolu denedim geri alamadım. 3 bin TL'lik PUBG hesabım vardı Genişletmek için tıkla... Daha önce hesabın bulunduğu cihazı değiştirmediysen veya sıfırlanmadıysa geri alınabilir.
Yusuf014747 dedi: Merhaba arkadaşlar, Google hesabım bu sabah çalındı. Yardım edin lütfen, her yolu denedim geri alamadım. 3 bin TL'lik PUBG hesabım vardı Genişletmek için tıkla... Daha önce hesabın bulunduğu cihazı değiştirmediysen veya sıfırlanmadıysa geri alınabilir.
Yusuf014747 Femtopat Katılım 10 Eylül 2024 Mesajlar 89 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Haziran 2025 #3 bay PC dedi: Daha önce hesabın bulunduğu cihazı değiştirmediysen veya sıfırlanmadıysa geri alınabilir. Genişletmek için tıkla... Aynı cihaz bay PC dedi: Daha önce hesabın bulunduğu cihazı değiştirmediysen veya sıfırlanmadıysa geri alınabilir. Genişletmek için tıkla... Değiştirmedim hemde şuan açık bende oturumu açamıyorum Son düzenleme: 12 Haziran 2025
bay PC dedi: Daha önce hesabın bulunduğu cihazı değiştirmediysen veya sıfırlanmadıysa geri alınabilir. Genişletmek için tıkla... Aynı cihaz bay PC dedi: Daha önce hesabın bulunduğu cihazı değiştirmediysen veya sıfırlanmadıysa geri alınabilir. Genişletmek için tıkla... Değiştirmedim hemde şuan açık bende oturumu açamıyorum