Ubisoft Connect Çalınan hesap için ne yapılmalı?

YunusYT21

Centipat
Daha fazla  
Arkadaşlar, Ubisoft hesabım çalındı ve desteğe başvurdum. Başvurumda hesabımda Far Cry 3 olduğunu belirtmiştim. Bana cevap olarak, Steam'den Far Cry 3'ün satın alım geçmişini ekran görüntüsüyle göndermemi istediler. Ancak ben oyunu Ubisoft'un kendi sitesinden almıştım ve bunu da belirttim. Buna rağmen, "Size yardımcı olamayız" dediler. Bu durumda ne yapabilirim?

Arkadaşlar, Ubisoft hesabım çalındı ve desteğe başvurdum. Başvurumda hesabımda Far Cry 3 olduğunu belirtmiştim. Bana cevap olarak, Steam'den Far Cry 3'ün satın alım geçmişini ekran görüntüsüyle göndermemi istediler. Ancak ben oyunu Ubisoft'un kendi sitesinden almıştım ve bunu da belirttim. Buna rağmen, "size yardımcı olamayız" dediler. Bu durumda ne yapabilirim?

Ubisoft hesabının Gmail adresine giriş yapabiliyorsan oyun faturan orada da olabilir.

Plaftormun kurumsal destek e-posta adresine satın alımlarınızın faturası ile beraber hesabın size ait olduğu kanıtlayan ve hesabınızın çalındığına dair bir mail gönderiniz başka türlü hesabınızı kurtarmanın bir yolu yok gibi görünüyor.

Geri
Yukarı