Steam Çalınan hesap nasıl geri alınır?

Oldboy31

Decapat
Daha fazla  
Steam'de hesabımda Team Fortress 2 oyunundan ban yedim hesabım çalındı arkadaşlarıma onların da hesapları çalınması için link atılmış ve hala hesapta çıkaramıyorum adamı. Tüm eşyalarım gitti geri alma şansım var mı veya bunu Steam desteğe nasıl anlatabilirim? En azından hesaptaki VAC yasağını açmasalar da hesabımdaki eşyaları almak isterim.

Steam'de hesabımda Team Fortress 2 oyunundan ban yedim hesabım çalındı arkadaşlarıma onların da hesapları çalınması için link atılmış ve hala hesapta çıkaramıyorum adamı. Tüm eşyalarım gitti geri alma şansım var mı veya bunu Steam desteğe nasıl anlatabilirim? En azından hesaptaki VAC yasağını açmasalar da hesabımdaki eşyaları almak isterim.

Steam destek ile geçmekten başka çaren yok.

Hocam konuyu bolmek gibi olmasın ama aklıma geldi söyleyeyim benim Steam hesabımda çift doğrulama vs. her şey açık ona rağmen hesabım çalınabilir mı?
Bilmediğin bir yerden birşey indirmezsen ve bilmediğin linklere tıklamazsan çalınması çok zor. En yaygın hesap çalma yöntemi 50$ gift card gibi yöntemler. Steamdan durduk yere gelen arkadaşlık isteklerini kabul etme genelde bu gibi linkler atarak çalınıyor hesaplar.

Bilmediğin bir yerden bir şey indirmezsen ve bilmediğin linklere tıklamazsan çalınması çok zor. En yaygın hesap çalma yöntemi 50$ gift Card gibi yöntemler. Steam'den durduk yere gelen arkadaşlık isteklerini kabul etme genelde bu gibi linkler atarak çalınıyor hesaplar.
Yok öyle link veya arkadaşlık isteği gelmiyorda diyelim PC'ye falan virüs girdi benim şifremi falan değiştirme şansları var mı sonuçta çift doğrulama var yani değiştirmesi için telefondan onay alması lazım.

Yok öyle link veya arkadaşlık isteği gelmiyorda diyelim PC'ye falan virüs girdi benim şifremi falan değiştirme şansları var mı sonuçta çift doğrulama var yani değiştirmesi için telefondan onay alması lazım.
Keylogger gibi sistemler çift doğrulamayı kırabiliyor sanırım daha önce başıma gelmediği için bilmiyorum. Tavsiyem antivirüs indirmeniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı