Steam Çalınan hesap nasıl kurtarılır?

mecit2

Yoctopat
Daha fazla  
Arkadaşlar, bu mesaj çalınan Gmail hesabım yüzünden yeni Gmail hesabıma atıyorum.
Gmail hesabım 10 Mayıs'ta Amerika'da "XRP news" adlı bir YouTube kanalı olarak değiştirilen bilinmeyen bir kullanıcı tarafından çalındı. YouTube, Steam, Reddit, Microsoft ve Google gibi birçok siteye hesap erişimim engellendi, hala kullanabiliyorum ve aktif ama senkonize değil. Şu anda düzeltmeye çalışıyorum ama en önemli olan ve mutlaka kurtarmam gereken 2 hesabım var, YouTube ve Steam. YouTube ablamla birlikte halllediyorum ama Steam hesabımda sorun yaşıyorum.

Steam hesabımın e-posta ve şifre dahil erişimimi başka bir Gmail hesabıma aktarmak istiyorum ve bu yüzden Steam desteğe onlarca kez mesaj göndermeye çalışıyorum. Kart bilgisi ve isim dahil birçok bilgileri gönderdim ama tam hallolucakken.
"Girdiğiniz CAPTCHA'yı doğrulamakta sorun yaşadık. CAPTCHA'yı tekrar tamamlayın." uyarısı çıkıyor ve olmuyor. Onlarca kez denedik hatta telefonumdan gönderdim, yine aynı hata, yönetici olarak çalıştırdım, Gmail geçmiş verileri sildim ve YouTube'dan birçok videolara baktım ama hiçbiri aradığım şeyler yazmıyor.
5 yıl kullandığım bu Steam hesabımı ne olursa olsun kurtarmalıyım yoksa tüm param gidecek. Yardım etmek için yorumlar yazarsanız çok ama çok sevinirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…