Ubisoft Connect Çalınan hesap nasıl kurtarılır?

Nvdia HD6850

Hectopat
Daha fazla  
Geçtiğimiz ay Steam hesabım çalındı. Bir şekil kurtardım. Ama Ubisoft hesabımın da çalındığını sonradan fark ettim ve onu maalesef hiçbir şekilde kurtaramadım. Yeni Ubisoft hesabı açıp ondan girmeye çalıştım ama oyunlarım önceki Ubisoft hesabıma bağlı. O hesapta da çalan kişinin bağladığı mail hesabı var. Ne yapmalıyım?

Maalesef benim de 12.08.2025te çalındı ubisoft hesabım. Giren kişi hem 2FA'yi kaldırmış hem de epostamı değiştirmiş o yüzden hiçbir şekilde kendimi hesabın sahibi gibi gösteremiyorum, sürekli mail yolladık ilişkili hesaba diyip duruyorlar. Giren kişi maili değiştirmiş diyorum o zaman siz hesabın sahibi değilsiniz diyorlar. Satın alımları paylaşayım diyorum yok diyorlar. Kısaca çare yok gibi ubisoft hesabı için.

Daha önce birçok kez mail attım 1 2 saat sonra cevap verip reddettiler. Bu sefer dekont makbuz falan gönderdim daha detaylı bir mesaj attım. Bu sefer yoğunluk var falan diye geçiştirme maili attılar ama muhtemelen bir şey yapmayacaklar. Hırsızlar hesabı çalınca artık Steam'den aldığımız oyunu da oynayamayalım diye yaptıkları vasat hesap güvenlik sistemleri sağ olsun Ubisoft'tan artık bir beklentim kalmadı. Her oyunu orijinal oynayan biriyim ama bu saatten sonra Ubisoft oyunlarını ya hiç satın almam ya da korsan. Dosta korku düşmana güven veren sistemleri değişene kadar kendi çapımda boykot ediyorum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı