Çözüldü Çalınan LoL hesabında hile açılmış ve ban yemiş

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

KonyRoX

Decapat
Daha fazla  
Bugün ticket attım. Dekontlar, video kayıtları, alım işlemleri vb. bilgileri sundum. Hesabım çalınmış, çalan kişi hile kullanmış ve ban yemiş. Daha önce bu durumla karşılaşan var mı acaba? Bu arada ben oyunu bıraktıktan 4 ay sonra çalınmış hesap, benden kaynaklı değil ve ben o süre zarfında oyuna giriş bile yapmadım. Daha önce bu durumla karşılaşan ve ne yapılacağını bilen arkadaşlar var mı acaba?

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Sunduğun belgelerle hesabın gerçek sahibi olduğun onaylanırsa, Riot'un banı kaldırıp hesabı sana iade etme olasılığı yüksek. Tek yapman gereken sabırla destek ekibinin incelemesini tamamlamasını beklemektir.
Hesabın sorumluluğundan siz sorumlusunuz diye biliyorum. Büyük biri değilseniz, açılacağını pek düşünmüyorum.

Sunduğun belgelerle hesabın gerçek sahibi olduğun onaylanırsa, Riot'un banı kaldırıp hesabı sana iade etme olasılığı yüksek. Tek yapman gereken sabırla destek ekibinin incelemesini tamamlamasını beklemektir.

Çözüm
Hesabın sorumluluğundan siz sorumlusunuz diye biliyorum. Büyük biri değilseniz, açılacağını pek düşünmüyorum.

Ben Riot kaynakli bir sizinti oldugunu dusunuyorum hesabimin sifresi bilgisayarima kaytili bilgisayarima Steam ve belli siteler disi indirmiyorum Gmail'imi kontrol ettim herhangi bir giris vs yok.

Tamamdir teşekkür ederim sure hakkinda bilginiz var mı acaba?

Ben Riot kaynakli bir sizinti oldugunu dusunuyorum hesabimin sifresi bilgisayarima kaytili bilgisayarima Steam ve belli siteler disi indirmiyorum Gmail'imi kontrol ettim herhangi bir giris vs yok.
Başka bir site patlamıştır, o bilgileri banlanan hesabınızda da kullanıyorsanız; tabii patlar hesap.

Yoğunluğa göre 1 hafta, daha uzun veya daha kısa sürebilir.

Hesap sorumluluğu sizde olduğundan ve bunu kabul etmiş bulunduğunuzdan birşey yapılacağını sanmıyorum. Çünkü hesaba sizin dışınızda başka birinin girmiş olduğu tespiti yapılabilir olsa bile hesabı sizin kendi isteğinizle verip vermediğiniz kanıtlanamaz. Olay sadece hesap çalınması olsa bir nevi destek sunulabilir, fakat hesabınız çalınmış ve üstüne üstlük hile kullanılıp yasaklanmış. Tabiki yinede kesin sonucu destek ekibi sağlar ama oyunun kural ve şartlarına baktığımızda benim dediklerimin olasılığı yüksek.

Yaklaşık 2-3 sene önce benzer bir durum yaşadım gerekli bilgileri sağladım banım kalktı benimle aynı zamanda ban yiyen arkadaşım yazdı onunkini açmadılar mesela.

Yıllar önce benzer bir sebepten banlandım. Banı kaldırıyorlar için rahat olsun. Hesaba her zamankinden farklı alakasız bir cihazdan giriş yapıldığını görüp olayı anlıyorlar zaten. Meseleyi eksiksiz açıkladıysan açarlar kısa sürede. Ben senin gibi kanıt bile sunmadım. Sadece durumu yazdım ve açtılar.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…