Çalınan Roblox hesabı için ne yapılabilir?

He kanka Roblox hesabını çaldılar diye dava açacan gerçekten bu kadar çocuk gibi davranmayın ayrıca hile yapma kardeşim oyundan hile yapacak kadar az zevk alıyorsan oynama zaten.
dava açılır siber suçtan

aldım
Hocam profil resminden küçük biri olduğunu anlamadın mı?
sence küçük olduğumu fln mı sandın?
madem küçüğüm hesabımı çalan kişinin yaşadığı mahalleye kadar öğrenmem bence küçüklerin yapabileceği birşey değil.Hesabıda aldım bu arada yardımlarınız içni teşekkürler.

Dava açılır siber suçtan.

Aldım.

Sence küçük olduğumu falan mı sandın?
Madem küçüğüm hesabımı çalan kişinin yaşadığı mahalleye kadar öğrenmem bence küçüklerin yapabileceği bir şey değil. Hesabıda aldım bu arada yardımlarınız içni teşekkürler.

Dostum çok havalısın adamların adresini bulmuşsun abi bana da öğret lütfen bende senin gibi Roblox oynayıp hile yapacağım.

Aldım.

Madem küçüğüm hesabımı çalan kişinin yaşadığı mahalleye kadar öğrenmem bence küçüklerin yapabileceği bir şey değil. Hesabıda aldım bu arada yardımlarınız içni teşekkürler.

Aga bizde panel yapıyoruz ya, soyadını ver annenin adını çıkartayım. Hile açayım havalı olayım, dava açayım anam uğraşsın, milletin mahallesini öğreneyim pizza yollayım ohaaaa.

Ayrıca dostum üzücü bir haberim var PC'nin içinde artık 1 kişi daha var ;d

Aldım.

Bu arada siber suçtan dava açayım derken kendiniz dava yiyebilirsiniz, çünkü bu bir suç teşkil ediyor, teker tekerde itiraf etmişsiniz yaptığınız şeyi ;D

Aga bizde panel yapıyoruz ya, soyadını ver annenin adını çıkartayım. Hile açayım havalı olayım, dava açayım anam uğraşsın, milletin mahallesini öğreneyim pizza yollayım ohaaaa.

Bu arada siber suçtan dava açayım derken kendiniz dava yiyebilirsiniz, çünkü bu bir suç teşkil ediyor, teker tekerde itiraf etmişsiniz yaptığınız şeyi ;D

Hep söylemişimdir hkd izleyen kaliteli insandır.

Dava açılır siber suçtan

Aldım

Madem küçüğüm hesabımı çalan kişinin yaşadığı mahalleye kadar öğrenmem bence küçüklerin yapabileceği bir şey değil. Hesabı da aldım bu arada yardımlarınız için teşekkürler.

Dostum çok havalısın adamların adresini bulmuşsun abi bana da öğret lütfen bende senin gibi Roblox oynayıp hile yapacağım.
ben hava diyemi söyledim

sallamışsın biraz pc me nası gircen

Şöyle bir şey var ben kötü amaçlı kullanmıyorum bilgilerini. Sadece gösterdim ona beni bıraksın diye ;D

Ben hava diye mi söyledim.

Sallamışsın biraz PC'me nasıl gireceksin.

Şöyle bir şey var ben kötü amaçlı kullanmıyorum bilgilerini. Sadece gösterdim ona beni bıraksın diye ;D

Ortada hiçbir şey yokken bunu belirtmek hava atmaktan başka bir şey değil, sanki çok iyi bir şey yapmışsın gibi sergilemişsin, küçük olduğuna bir işaret.

Ben girdim demedim, indirdiğin saçma saçma panel programları senin pcne muhtemelen erişti, 3 güne bir daha gidecek robloxmu ne hesabınaysa.

Sen kendin demişsin beni bıraksın diye tehdit ettim diye.

Kendinle çelişme dostum küçüksün.

Ortada hiçbir şey yokken bunu belirtmek hava atmaktan başka bir şey değil, sanki çok iyi bir şey yapmışsın gibi sergilemişsin, küçük olduğuna bir işaret.

Ben girdim demedim, indirdiğin saçma saçma panel programları senin pcne muhtemelen erişti, 3 güne bir daha gidecek robloxmu ne hesabınaysa.

Sen kendin demişsin beni bıraksın diye tehdit ettim diye.

Kendinle çelişme dostum küçüksün.

Kötü amaçlı kullanmıyorum demekten ne anlıyorsun bilmem ama boş tartışmayalım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu arada bilgisayarını bırak en uzak akrabana bile sen aracılığıyla erişim sağlayabilirler.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı