Çözüldü Çalınan Steam hesabı nasıl kurtarılır?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

ert99818

Hectopat
Katılım
8 Haziran 2019
Mesajlar
92
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Arkadaşlar merhaba, hesap kuzenimin ve benim. Hesabım onda da vardı Instagram'dan özelden sayfa botu olarak bir çekiliş kazandınız çekilişi kabul etmek için linke tıklayın yazıyordu. Od a tıklamış ama sorun şu Steam değil setam ve community değil commulty yazmışlar. Dün akşam hesabımdan Guard ve Telefon numaramı kaldırmıştım telefonum arıza yapmıştı. Şu an hesabı çalan kişi Steam kullanıcı adımı dahil E-Posta şifre her şeyi değiştirmiş. Hesabımı nasıl geri alabilirim? Eski E-Posta'ya erişimim var ve hesabı şu anda kilitledim.
 
Steam bu konuda çok ilgilidir. Eğer gerekli bilgileri varsa ve doğru yazarsa almaması veya alamaması için bir sebep yok.

Steam evet bu konuda bilgilidir ve diğer servislere oranla çok daha iyi. Ama karşıdaki tarafın eline geçtiyse ve işi bilen biriyse Steam onunla uğraşmaz bile. Daha önce deneyimlemiştim.
 
Artı -1 Eksi
Ben de eskiden CS:GO kasa sitesi görmüştüm. Bedavaya kasa çevirtiyordu ve bana P90-Asiimov çıkmıştı. Steam ile giriş yap dedim telefon doğrulaması e-posta doğrulaması falan istedi ben yine de doğrulamaların içeriğine bakmadan doğrulama kodunu siteye girdim. Bir baktım hesabın telefon numarası e-postası falan her şeyi değişmiş. Steam desteğe yazdım birkaç gün içinde hesabımı geri aldım. Size de tavsiye ederim.
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Geri
Yukarı