Çalınan Supercell hesabı nasıl geri alınır?

uğur_gny

Femtopat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba. Bir sorum olacak benim Brawl Stars hesabım kendi Gmail'imin uzerineydi. Bir arkadaşıma oynaması için verdim o arkadaşım da bir şekide hesabı çaldırmiş ve o çaldırdığı kişi supercel ID'yi kendi Gmail'inin üzerine yapmiş yani Gmail değistir dediğimde hesabımı çalan kişiye kod gidiyor. Bunu nasıl düzeltebilirim veya o benden çaldıysa benim de aynı şekilde alma ihtimalim var mı? Rica ederim yardımcı olun.

Arkadaşlar merhaba. Bir sorum olacak benim Brawl Stars hesabım kendi Gmail'imin uzerineydi. Bir arkadaşıma oynaması için verdim o arkadaşım da bir şekide hesabı çaldırmiş ve o çaldırdığı kişi supercel ID'yi kendi Gmail'inin üzerine yapmiş yani Gmail değistir dediğimde hesabımı çalan kişiye kod gidiyor. Bunu nasıl düzeltebilirim veya o benden çaldıysa benim de aynı şekilde alma ihtimalim var mı? Rica ederim yardımcı olun.

Desteğe yaz.

Destege yazman cok daha iyi olacaktir.
Hesap paylasimi Supercell politikalarına aykırıdır.
Hesabi sen olusturduysan hesabi kurtarirsin ilk basta bot sana sorular soracak hesabin kac kupaydi vb.
sonra yetkili kiși gelecek senden fatura isteyecek (oyuna para yatirdigindaki islem kodu fotografi)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı