Çalınan telefon sıfırlanmalı mı?

• Konuyu başlatan Sinanak
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 14
  • Görüntüleme 592
Biz dövse böyle olur demiyoruz. Gidip desen adam kardeş bizim telefon burada, adam dese bilmiyoruz gardaş dese; ikiniz de uzatsanız, çıkarsa taksa... Kaybolsa gitse. Onun mahallesi bir de yani, yardımına gelen de olmaz. Kim olduğunu, belalı mı değil mi bilmiyorsunuz. Emin olun sizin basınıza gelse amaan deyip evinizde oturursunuzuz. Buna kalıbımı basarım.

Biz dövse böyle olur demiyoruz. Gidip desen adam kardeş bizim telefon burada, adam dese bilmiyoruz gardaş dese; ikiniz de uzatsanız, çıkarsa taksa... Kaybolsa gitse. Onun mahallesi bir de yani, yardımına gelen de olmaz. Kim olduğunu, belalı mı değil mi bilmiyorsunuz. Emin olun sizin basınıza gelse amaan deyip evinizde oturursunuzuz. Buna kalıbımı basarım.

Tek gitmesini hiçbir zaman söylemedim. Tek gitmesin zaten. Başından beri diyorum 5 kişi gidecekseniz gidin diye.

Bak şimdi olay örgüsü.
Telefon konumundan adamı buldun.
Adam tek sen 5 kişiyle yanına gittin.
Adam kendini tehlikede hissetti tedirgin oldu.
Sen telefonu isteyince al abim canım benim demeyecek. Ya kaçacak ya da kavga edecek çünkü suçlu psikolojisi var üzerinde.
Karşındaki kişi Avrupa medeniyetler müzesinden değil. Telefonunu çalan kişi. Suça yakın suç işlemiş birisi.

Aynen öyle hocam buradan akıl vermek kolay.
Davulun sesi uzaktan hoş geliyor.

Son düzenleme:
Cihaz neydi? En kotu konuma git polisi ara veya çalıntı başvurusu yap zaten cihaz sinyal aldığı için geri gelir, hiçbir şey yapmayacağım diyorsan sıfırla geç zaten, extra olarak bu cihazın konumu bulundu diye Google cihaza bildirim atıyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı