Çalınan Valorant hesabı nasıl kurtarılır?

blexify

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba, ben Riot'a destek gönderdim her şey doğru yaptım fakat ilk maile erişimimim var yazdım fakat yok. Hangi e postayla kurtarmak istersine de 2. degistirdigim maili yazmıştım fakat adam erişimim olmayan mail ile değiştirmiş ve ona şifre sıfırlama linki göndermiş. Ben de tekrar bilet açtım ilk mail ile degiştirmeyin 2. mail ile değiştirin yazdım cevap gelmedi. Daha önce bu durumu yaşayan var mı bir de kabul edilir mi?

Merhaba, ben Riot'a destek gönderdim her şey doğru yaptım fakat ilk maile erişimimim var yazdım fakat yok. Hangi e postayla kurtarmak istersine de 2. degistirdigim maili yazmıştım fakat adam erişimim olmayan mail ile değiştirmiş ve ona şifre sıfırlama linki göndermiş. Ben de tekrar bilet açtım ilk mail ile degiştirmeyin 2. mail ile değiştirin yazdım cevap gelmedi. Daha önce bu durumu yaşayan var mı bir de kabul edilir mi?

Herhangi bir şekilde hesap alışverişi yaptıysanız böyle durumların başınıza gelmesi normaldir ancak adam dümdüz istediği gibi girdiyse bu Riot'un sorunudur destek ekibi bazen çok geç cevap verir onlara bu etkinliği kendinizin yapmadığını hesabın önceki mail hesabının elinizde olduğunu söylemelisin ticket i açarken verilen tüm boşlukları eksiksiz tamamla ne kadar delil o kadar iyi sonuç geçmiş olsun.

Yeni konular

Geri
Yukarı