Çalınan Valorant hesabı nasıl kurtarılır?

DrBlaiseSA

Centipat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Acer Nitro 5 an515-58-76m7
Intel Core i9-12900H
Rtx 4060 (laptop)
Ram:16
512GB SSD
Meslek
Öğrenci
Merhaba, Valorant hesabım çalındı ve e-posta değiştirildi. Valorant'tan ticket açarak mesaj attım fakat işe yarar mı bilmiyorum. Çok korkuyorum birisi beni aydınlatabilir mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Ticket atın Riot'a, size hesabınızı doğrulamanız için sorular soracaklardır ve elinizden geldiğince soruları doğru cevaplayın, verdiğin cevapları doğrularlarsa senden yeni bir Gmail adresi isteyeceklerdir.

arkadaşlar benim ilk hesabım beta zamanı 10tlye çar almıştık oynayabilmek için. sunucusu rusyaydı voice chat kapalıydı hatta. şimdi o çarı geri almak için mail attım çalınmıştı. adamlar 2. maili attı daha detaylı şeyler istediler. onlarıda geçtim. şuan tek sordukları şey ilk mail. ilk mail ise bi rus mailiydi. ama ulaşmam imkansız gibi duruyor ipucu verdi bazı harfları söyledi ama rus maili. bilmiyorum hatırlamıyorum desem ne olur verirler mi

Hatırlamıyorum derseniz büyük ihtimal doğrulayamazlar, ilk maili bilmemeniz hesabın sahibi olmadığınız anlamına gelir en azından onlar için.

Ticket atın Riot'a, size hesabınızı doğrulamanız için sorular soracaklardır ve elinizden geldiğince soruları doğru cevaplayın, verdiğin cevapları doğrularlarsa senden yeni bir Gmail adresi isteyeceklerdir.
Hatırlamıyorum derseniz büyük ihtimal doğrulayamazlar, ilk maili bilmemeniz hesabın sahibi olmadığınız anlamına gelir en azından onlar için.
Kurtarabildim hocam sağolun
Gerekli bilgileri doğru girdiysen açılacaktır bot ile acmayi denedin mi Hesabını Kurtar otomatik kurtarmayı şecin.
Sizin yaptığınız gibi yaparak kurtardım sağolun hocam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…