Vio Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 23 Ekim 2020 Mesajlar 6.191 Makaleler 2 Çözümler 18 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ocak 2022 #11 alp15eren dedi: Yatırılan VP miktarında kod alıp destekten atıyorsun anca o zaman açılıyor hesap. Genişletmek için tıkla... Gece pazarında hallederim. emregunel0 dedi: Dediğimi yanlış anlamışsınız. Adam hesabınızı çalmış satmış ve alan kişi para yatırmış anladığım kadarıyla ve sizde kendi hesabınızı geri almışsınız. Genişletmek için tıkla... Aynen böyle ama neden kurcalama anlamadım.
alp15eren dedi: Yatırılan VP miktarında kod alıp destekten atıyorsun anca o zaman açılıyor hesap. Genişletmek için tıkla... Gece pazarında hallederim. emregunel0 dedi: Dediğimi yanlış anlamışsınız. Adam hesabınızı çalmış satmış ve alan kişi para yatırmış anladığım kadarıyla ve sizde kendi hesabınızı geri almışsınız. Genişletmek için tıkla... Aynen böyle ama neden kurcalama anlamadım.
emregunel0 Hectopat Katılım 30 Nisan 2021 Mesajlar 1.008 Çözümler 4 30 Ocak 2022 #12 Vio dedi: Aynen böyle ama neden kurcalama anlamadım. Genişletmek için tıkla... Enayi çalıntı hesabı almış ve para yatırmış sonuçta size zararı yok o yüzden dedim.
Vio dedi: Aynen böyle ama neden kurcalama anlamadım. Genişletmek için tıkla... Enayi çalıntı hesabı almış ve para yatırmış sonuçta size zararı yok o yüzden dedim.