Çalınan Valorant hesabına para yatırılmış

Sf90Stradale

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar. Geçtiğimiz ay benden habersiz bir şekilde Steam, Electronic Arts, Riot gibi hesaplarım çalınmış. E postam ele geçirilmiş olabilir büyük ihtimal bilmiyorum. Neyseki Steam ve Riot hesaplarımı geri almayı başardım eninde sonunda. Riot hesabımı otomatik kurtarma bölümüne ilk kullandığım e postayı, telefon numaramı doğum tarihimi vs. girdim ve saniyeler içerisinde geri almayı başardım. Merak edip hesap ödeme geçmişime baktığımda 2800 TL'lik bir harcama yapılmış. Neyse ki benden çıkan bir şey olmadı fakat bu kadar yüklü bir meblağ olunca biraz tedirgin oldum. Resmi aşağıya bıraktım. 8 Nisandan sonra yapılan ödemeler bana ait değil. Ben sadece hesap kurtarma bölümünden hesabımı geri aldım. Ayrıca Riot 2 aşamalı doğrulamayı da etkin hale getirdim. Hesabımın tekrar çalınma veya banlanma ihtimali olur mu ya da bu durumdan herhangi bir sorun çıkar mı? Acaba yardımcı olursanız sevinirim.

Dosya Ekleri

• Ekran Görüntüsü (13).png
    Ekran Görüntüsü (13).png
    85 KB · Görüntüleme: 52
Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba arkadaşlar. Geçtiğimiz ay benden habersiz bir şekilde Steam, Electronic Arts, Riot gibi hesaplarım çalınmış. E postam ele geçirilmiş olabilir büyük ihtimal bilmiyorum. Neyseki Steam ve Riot hesaplarımı geri almayı başardım eninde sonunda. Riot hesabımı otomatik kurtarma bölümüne ilk kullandığım e postayı, telefon numaramı doğum tarihimi vs. girdim ve saniyeler içerisinde geri almayı başardım. Merak edip hesap ödeme geçmişime baktığımda 2800 TL'lik bir harcama yapılmış. Neyse ki benden çıkan bir şey olmadı fakat bu kadar yüklü bir meblağ olunca biraz tedirgin oldum. Resmi aşağıya bıraktım. 8 Nisandan sonra yapılan ödemeler bana ait değil. Ben sadece hesap kurtarma bölümünden hesabımı geri aldım. Ayrıca Riot 2 aşamalı doğrulamayı da etkin hale getirdim. Hesabımın tekrar çalınma veya banlanma ihtimali olur mu ya da bu durumdan herhangi bir sorun çıkar mı? Acaba yardımcı olursanız sevinirim.
Kart bilgilerini kullanarak çalınan hesabı geri alabiliyorlar diye biliyorum. Yani adam ben şu zamanda şu kart ile ödeme yaptım hesabın eski bilgileri bu dese alabilir diye düşünüyorum.

Tekrar çalınma ihtimali yok gibi eğer hesap sahibinin siz olduğuna dair güçlü kanıtlarınız varsa. Banlanma durumu olabilir eğer satın almayı yapan kişi illegal yollardan satın alım yaptıysa ve bu satın alımlar banka tarafından geri çekilirse hesabınız o meblağı tekrar ödeyene kadar karalistede durur. Onun dışında bir sıkıntı yok.

Kart bilgilerini kullanarak çalınan hesabı geri alabiliyorlar diye biliyorum. Yani adam ben şu zamanda şu kart ile ödeme yaptım hesabın eski bilgileri bu dese alabilir diye düşünüyorum.

İlk satınalımı kimin yaptığı ve hesabın ilk açıldığı mailin sahipliği önemli kriterler. 2021'de bir satınalım gözüküyor, eğer o konu sahibine aitse hiçbir sorun çıkmayacaktır tekrar çalınması durumunda.

İlk satın alımı kimin yaptığı ve hesabın ilk açıldığı mailin sahipliği önemli kriterler. 2021'de bir satın alım gözüküyor, eğer o konu sahibine aitse hiçbir sorun çıkmayacaktır tekrar çalınması durumunda.

Evet 2021 de yapılan satın alım bana ait. O dönemlerde herhangi bir kartım olmadığı için arkadaşlarımdan biri ile satın almıştım.

Tekrar çalınma ihtimali yok gibi eğer hesap sahibinin siz olduğuna dair güçlü kanıtlarınız varsa. Banlanma durumu olabilir eğer satın almayı yapan kişi illegal yollardan satın alım yaptıysa ve bu satın alımlar banka tarafından geri çekilirse hesabınız o meblağı tekrar ödeyene kadar karalistede durur. Onun dışında bir sıkıntı yok.
İlk satın alım bana ait fakat başka kart ile aldığım için sorun çıkar mı bilemiyorum. Ben hesabımı riot hesap kurtarma sayfasından kurtarmıştım. Fotoğraftaki yerleri eksiksiz bir biçimde doldurmuştum ve saniyeler içerisinde hesabımı geri almıştım. Aynı zamanda hesabımı geri alır almaz riot hesabımdaki iki aşamalı doğrulamayı da aktif hale getirdim.

Dosya Ekleri

• Ekran Görüntüsü (14).png
    Ekran Görüntüsü (14).png
    113,6 KB · Görüntüleme: 30
  • Ekran Görüntüsü (15).png
    Ekran Görüntüsü (15).png
    74,3 KB · Görüntüleme: 25
  • Ekran Görüntüsü (16).png
    Ekran Görüntüsü (16).png
    86,4 KB · Görüntüleme: 25

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler