Çalıntı kredi kartıyla yapılan Steam alışverişi sonrası sorun çıkar mı?

Bu ülkede adalet mi var arkadaşlar da 32 TL'lik bedel için arkadaş mahkemelerde gezsin iade ettiysen tamam bir şey olmayacaktır.

Muhtemelen başına bir iş gelmez ama Steam hesabın dolandırıcılık banı yiyebilir hiçbir satın alım yapamazsın. Miktarla pek alakası yok kart sahibi peşine düşerse her türlü problem çıkartabilir. Ha bence arkadaşın atmamış basbaya bilerek kullanmışsın ama neyse😁.

Muhtemelen başına bir iş gelmez ama Steam hesabın dolandırıcılık banı yiyebilir hiçbir satın alım yapamazsın. Miktarla pek alakası yok kart sahibi peşine düşerse her türlü problem çıkartabilir. Ha bence arkadaşın atmamış basbaya bilerek kullanmışsın ama neyse😁.

Sonra da korkudan buraya yazdı yani öyle mi?

32 TL için peşine düşmesi saçma olur bence.

Arkadaşın sana durduk yere niye bir kart bilgisi atsın hiç mi düşünmedin? Bir arkadaşım kart atsa bana al kullan dese ben kullanmam korkarım kullanmaya. Çünkü işin içinde var bir şeyler belli değil mi? Yapmayın Allah aşkına. Ban da yeme ihtimalin var bu arada. En azından binlerce lira harcamamışsın, bir de kart sahibiyle uğraşırdın. Kart sahibi uğraşsa o arkadaşınla bayağı iyi olur bu arada. Hadi sen biraz masum sayılırsın yine.

Neden arkadaşının attığı ve başkasına ait olan bir kredi kartını kullanıyorsun ki? Bu yasa dışı.

Bu ülkede adalet mi var arkadaşlar da 32 TL'lik bedel için arkadaş mahkemelerde gezsin iade ettiysen tamam bir şey olmayacaktır.

İşin peşini bırakmazsa kart sahibi mahkemeye çıkar kardeşim küçükken bisiklet çaldı mahkemeye çıkardılar.

Steam hesabın dolandırıcılıktan ban yiyecek muhtemelen. Başına bir şey geleceğini sanmıyorum kart sahibinin inisiyatifine kalmış bir şey. Sen iade etmesen de kart sahibi anlayıp mail attığında 1 hafta içerisinde charge back yiyecektir zaten. Yani bir kumar oynamışsın kokusu yakına çıkar.
Hocam ban yemesi önemli değil yeterki hukuki işlem olmasın ne olursa olsun ailem çok kızar.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı