Çalıntı kredi kartıyla yapılan Steam alışverişi sonrası sorun çıkar mı?

O kadar harcamadan bir şey olmaz demişler ama kartın çalınması vb. olaylar tamamen senin üzerine kalabilir. Bu durumda hayatının kararmaması için hiçbir sebep yok. Umarım fazla başın ağrımadan sıyrılırsın.

Selam arkadaşlar, benim bir arkadas var bana bir kart attı. Meğerse kart çalıntı kredi kartiymis bende Steam'den Assetto Corsa almıştım 32 TL'lik. Sonradan çalıntı olduğunu öğrendiğim an direkt iade talebi oluşturdum oyunu iade etmek için şu anda iade talebi iletildi. Sizce başıma bir iş gelir mi? Gercekten korkuyorum yardım edin. Hukuki bir iş olur mu yardımcı olursanız çok mutlu olurum.

Hocam Türk birine ait ise sıkıntı yaşayabilirsiniz yabancı ise çok bir şey olacağını düşünmüyorum bu işler ile aram yok fazla o yüzden kesin bir şey söyleyemem.

Millet 3-4 bin lira harcıyor da bir şey olmuyor :D

Bilişim suçları çok yoğun olduğu için bu tür suçların süreci 3-5 yıl sürüyor hocam. Örneğin, adam öğrenciyken sosyal medyada veya başka mecralarda suç işliyor. Aradan 5 yıl geçiyor, evlenip çoluğa çocuğa karışıyor. Bir gün pat diye polis ya da tebligat geliyor ve acı sürprizle karşılaşıyor. Bu olayın birebir aynısını yaşayan onlarca insan gördüm.

Selam arkadaşlar, benim bir arkadas var bana bir kart attı. Meğerse kart çalıntı kredi kartiymis bende Steam'den Assetto Corsa almıştım 32 TL'lik. Sonradan çalıntı olduğunu öğrendiğim an direkt iade talebi oluşturdum oyunu iade etmek için şu anda iade talebi iletildi. Sizce başıma bir iş gelir mi? Gercekten korkuyorum yardım edin. Hukuki bir iş olur mu yardımcı olursanız çok mutlu olurum.
cc ne bilmem

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı