Hocam ban yemesi önemli değil yeter ki hukuki işlem olmasın ne olursa olsun ailem çok kızar.
Selam arkadaşlar, benim bir arkadas var bana bir kart attı. Meğerse kart çalıntı kredi kartiymis bende Steam'den Assetto Corsa almıştım 32 TL'lik. Sonradan çalıntı olduğunu öğrendiğim an direkt iade talebi oluşturdum oyunu iade etmek için şu anda iade talebi iletildi. Sizce başıma bir iş gelir mi? Gercekten korkuyorum yardım edin. Hukuki bir iş olur mu yardımcı olursanız çok mutlu olurum.
O kadar harcamadan bir şey olmaz demişler ama kartın çalınması vb. olaylar tamamen senin üzerine kalabilir. Bu durumda hayatının kararmaması için hiçbir sebep yok. Umarım fazla başın ağrımadan sıyrılırsın.
Millet 3-4 bin lira harcıyor da bir şey olmuyor![]()
cc ne bilmemSelam arkadaşlar, benim bir arkadas var bana bir kart attı. Meğerse kart çalıntı kredi kartiymis bende Steam'den Assetto Corsa almıştım 32 TL'lik. Sonradan çalıntı olduğunu öğrendiğim an direkt iade talebi oluşturdum oyunu iade etmek için şu anda iade talebi iletildi. Sizce başıma bir iş gelir mi? Gercekten korkuyorum yardım edin. Hukuki bir iş olur mu yardımcı olursanız çok mutlu olurum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.