EdoMinato Megapat Zamanın Tanığı Katılım 17 Aralık 2015 Mesajlar 4.227 Çözümler 18 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Aralık 2024 #1 Çalıştığım yerde saat 18:00'den sonra valeler gidiyor. 18:00'den sonra bir misafir geldi, gece geç saatte çıkarken bana bir miktar bahşiş verdi. Sizce bu parayı valeye mi vereyim yoksa cebe mi atayım? Son düzenleyen: Moderatör: 6 Aralık 2024
Çalıştığım yerde saat 18:00'den sonra valeler gidiyor. 18:00'den sonra bir misafir geldi, gece geç saatte çıkarken bana bir miktar bahşiş verdi. Sizce bu parayı valeye mi vereyim yoksa cebe mi atayım?
jucystarlite Decapat Katılım 12 Nisan 2023 Mesajlar 227 Çözümler 3 Yer Türkiye Daha fazla Sistem Özellikleri Amd Ryzen 5 4500 MSI A320M A PRO DDR4 Anakart Afox 16 gb 2400 mhz ram GTX 1050 Ti 4 GB Ekran kartı WD HDD 500 GB Cinsiyet Erkek Meslek Grafik Tasarımı, Yazar ve Bookstagramer. 6 Aralık 2024 #2 Cebe atacaksın tabi. Bahşiş verilen kişiye aittir.
EdoMinato Megapat Zamanın Tanığı Katılım 17 Aralık 2015 Mesajlar 4.227 Çözümler 18 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Aralık 2024 #3 jucystarlite dedi: Cebe atacaksın tabi. Bahşiş verilen kişiye aittir. Genişletmek için tıkla... Bahşişi aldığımı gören X kişi bunu valeye söylerse ve oda parayı isterse, sence ne yapayım reis?
jucystarlite dedi: Cebe atacaksın tabi. Bahşiş verilen kişiye aittir. Genişletmek için tıkla... Bahşişi aldığımı gören X kişi bunu valeye söylerse ve oda parayı isterse, sence ne yapayım reis?
7 762016 Picopat Katılım 1 Mart 2024 Mesajlar 768 Çözümler 1 6 Aralık 2024 #4 EdoMinato dedi: Bahşişi aldığımı gören X kişi bunu valeye söylerse ve oda parayı isterse, sence ne yapayım reis? Genişletmek için tıkla... Muhtemelen böyle bir durum olmaz. Olursa da bahşiş'in size verildiğini söylersiniz.
EdoMinato dedi: Bahşişi aldığımı gören X kişi bunu valeye söylerse ve oda parayı isterse, sence ne yapayım reis? Genişletmek için tıkla... Muhtemelen böyle bir durum olmaz. Olursa da bahşiş'in size verildiğini söylersiniz.
jucystarlite Decapat Katılım 12 Nisan 2023 Mesajlar 227 Çözümler 3 Yer Türkiye Daha fazla Sistem Özellikleri Amd Ryzen 5 4500 MSI A320M A PRO DDR4 Anakart Afox 16 gb 2400 mhz ram GTX 1050 Ti 4 GB Ekran kartı WD HDD 500 GB Cinsiyet Erkek Meslek Grafik Tasarımı, Yazar ve Bookstagramer. 6 Aralık 2024 #5 EdoMinato dedi: Bahşişi aldığımı gören X kişi bunu valeye söylerse ve oda parayı isterse, sence ne yapayım reis? Genişletmek için tıkla... Kardeşim, akıl var mantık var. O an sen oradaydın sana verdi. Eğer vale bahşiş'e muhtaç ise gitsin müşterinin başında beklesin.
EdoMinato dedi: Bahşişi aldığımı gören X kişi bunu valeye söylerse ve oda parayı isterse, sence ne yapayım reis? Genişletmek için tıkla... Kardeşim, akıl var mantık var. O an sen oradaydın sana verdi. Eğer vale bahşiş'e muhtaç ise gitsin müşterinin başında beklesin.
EdoMinato Megapat Zamanın Tanığı Katılım 17 Aralık 2015 Mesajlar 4.227 Çözümler 18 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Aralık 2024 #6 jucystarlite dedi: Kardeşim, akıl var mantık var. O an sen oradaydın sana verdi. Eğer vale bahşiş'e muhtaç ise gitsin müşterinin başında beklesin. Genişletmek için tıkla... Raconu bilmediğim için, yoksa ben vale filan değilim. Ben başka iş yapıyorum orada.
jucystarlite dedi: Kardeşim, akıl var mantık var. O an sen oradaydın sana verdi. Eğer vale bahşiş'e muhtaç ise gitsin müşterinin başında beklesin. Genişletmek için tıkla... Raconu bilmediğim için, yoksa ben vale filan değilim. Ben başka iş yapıyorum orada.