Çalışma masası önerisi

lemonFPS

Decapat
Daha fazla  
Arkadaşlar temmuz ayında masamı değiştirmeyi planlıyorum fakat internetten istediğim masaya dair araştırırken tam istediğim şekilde bir sonuç bulamadım. Şu an kullandığım masam epey deforme oldu ve vidalar arasında tutuşu bile sıkıntıda 14. senesinde. İstediğim masanın özelliklerini aşağıya bırakıyorum. Sorum şu sizce özel olarak yapan ustalara yaptırmak mı daha mantıklı olur hem maliyet hem kalite açısından yoksa özellikler tutmasa da normal perakende satış yapan yerlerden almak mı?
Masa olarak alt göz üst göz gibi isteklerim yok sadece düz bildiğimiz masa olmasını tercih ederim.

Genişlik: 160cm - 180cm (minimum 160cm)
Derinlik: +65cm
Yükseklik: +75cm

Yaklaşık 2 aydır falan masa bakıyordum konularımdan görebilirsiniz :D Bu işin çıkmazı yok hocam eğer bütçeniz fazla değil ise. Ama eğer ben ömürlük bir şey istiyorum ve 3k bütçem var derseniz özel yaptırın.

Yaklaşık 2 aydır falan masa bakıyordum konularımdan görebilirsiniz :D Bu işin çıkmazı yok hocam eğer bütçeniz fazla değil ise. Ama eğer ben ömürlük bir şey istiyorum ve 3k bütçem var derseniz özel yaptırın.
Aynı masadan bendede var tek kötü yanı salladığınızda çok uzun oldugu için sallanıyor. Harici olarak memnunum

Perşembe günü(27 Haziran) A101’e bi masa gelecek ama oyuncu masası 1600 TL civarı tabi size kalmış ders içinse almayın zaten

Hocam şuanda kullanmayı bırakacağım masanın 14. senesi dediğim gibi büyük ihtimalle yeni alacağım masayı da 10 sene kullanırım 3000-4000 civarına hallolursa marangoza yaptıracağım büyük ihtimalle teşekkürler cevaplar için

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı