Çalışma psikolojisi

RandomDude

Hectopat
Daha fazla  
Dostlar selamlar. Farklı bir konu farkındayım ama düşünceleriniz varsa dinlemekten mutluluk duyarım. Daha geçenlerde Arby's'te çalışmak diye bir konu açmıştım. Başvurum onaylanmadı. Ankara'da birçok yeri gezdim fakat gerçekten iş bulamıyorum. Liseyi bu sene bitirdim. YKS çok güzel geçmedi. Ömrümü trading yaparak geçirdim. Evet, para kazanıyorum fakat düzenli bir para olmuyor. 3-4 günde bir para geliyor ve ortalama bin civarı geliyor. Başka da gelirim yok. 3 aylığına bir işe gireceğim ondan sonra da part time + kütüphane yapacağım. Pederin tanıdığı bir iş yeri öğlen 12 gece 12 çalışmaya 15 bin veriyor. İlla oraya git diyor. Demek istediğim gerçekten hayat şartları çok zor. Tüm günü heba edip sadece 15 bin almak zoruma gidiyor. Çalışmış, yorulmuş arkadaşlarım varsa bir iki tavsiye falan verirse ya da demek istediği bir şey varsa mutlu olurum. Sağlıcakla kalın.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam daha kurumsal ve global çalışan yerlerde şansınızı deneyin bence, daha küçük veya yerel işletmeler işin cıvkını çıkarıyor. 12 saate 15 bin maaş gerçekten küfür gibi.

Ne iş olduğuna bağlı diye yorum yapamayız hocam her ne olursa olsun 12 saate 15 bin almak hiç mantıklı değil çalışmasın trade yaparak devam etsin daha az kazansın boş vakitlerinde kitap falan okusun gerçekten bu işten daha yararlıdır.

Haklısın, trade yapmaya devam edip kitap boş vakitlerinde kitap okuyup ders çalışması daha iyi olur.

Hocam sahibindende müşteri temsilcisi ilanları var bir şansını dene yapabilirsen. Arkadaşım asgari ücret alıyordu bu işten
Dostlar selamlar. Farklı bir konu farkındayım ama düşünceleriniz varsa dinlemekten mutluluk duyarım. Daha geçenlerde Arby's'te çalışmak diye bir konu açmıştım. Başvurum onaylanmadı. Ankara'da birçok yeri gezdim fakat gerçekten iş bulamıyorum. Liseyi bu sene bitirdim. YKS çok güzel geçmedi. Ömrümü trading yaparak geçirdim. Evet, para kazanıyorum fakat düzenli bir para olmuyor. 3-4 günde bir para geliyor ve ortalama bin civarı geliyor. Başka da gelirim yok. 3 aylığına bir işe gireceğim ondan sonra da part time + kütüphane yapacağım. Pederin tanıdığı bir iş yeri öğlen 12 gece 12 çalışmaya 15 bin veriyor. İlla oraya git diyor. Demek istediğim gerçekten hayat şartları çok zor. Tüm günü heba edip sadece 15 bin almak zoruma gidiyor. Çalışmış, yorulmuş arkadaşlarım varsa bir iki tavsiye falan verirse ya da demek istediği bir şey varsa mutlu olurum. Sağlıcakla kalın.

Asgari ücret karşılığında en fazla 8-9 saat çalışılabilir bence. Kaldı ki sen asgari ücretin altında para alıp 12 saat çalışıyorsun. Bu şartlarda bence çalışılmaz.

Sunulan çalışma şartlarının kötü olduğunu babana anlat. Onun dışında yapmış olduğun planına devam et. Fakat YKS'ye kesinlikle tekrar katıl ve bu sefer daha iyi geçmesini sağla. Belki üniversite okurken geri ödemesiz burs kazananırsın.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı