Çalışmadan sigorta yapılır mı?

esra166

Picopat
Daha fazla  
Sigorta çalışmadan yapılır mı? Hiç sigorta numaram yok. 2.'si sosyal hizmet bölümü okudum ve KPSS'ye hazırlanmam lazım. İş arıyorum ama bulamıyorum. Annem boş oturacağına KPSS'ye bari çalış diyor. Ben senin 70 puandan yukarı alabileceğini düşünmüyorum diyor. Ben şu an internetten iş yapıyorum ürün girişi falan.

KPSS'ye çalışmam lazım ama bir işe de girmem lazım. Sorun şu ki iş bulamıyorum. Kafayı yiyeceğim. KPSS'ye de çalışsam da atanamam gibi.

865283d8-9d20-47cc-a37e-c2d0fdd5ab96.jpeg

Sigorta çalışmadan yapılır mı? Hiç sigorta numaram yok. 2.'si sosyal hizmet bölümü okudum ve KPSS'ye hazırlanmam lazım. İş arıyorum ama bulamıyorum. Annem boş oturacağına KPSS'ye bari çalış diyor. Ben senin 70 puandan yukarı alabileceğini düşünmüyorum diyor. Ben şu an internetten iş yapıyorum ürün girişi falan.

KPSS'ye çalışmam lazım ama bir işe de girmem lazım. Sorun şu ki iş bulamıyorum. Kafayı yiyeceğim. KPSS'ye de çalışsam da atanamam gibi.

Eki Görüntüle 2510408

CV nereden buldunuz atma şansınız var mı? Konudan bağımsız özür diliyorum.

Eki Görüntüle 2510408

Bir yakının tanıdığın vardır onun iş yerinde sigortalı göstertirsin kendini yapanlar var ya da bireysel isteğe bağlı sigorta primine başvurabilirsin.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı