Çalışmayan birine kredi kartı verilir mi?

453476

Megapat
Makaleler
1
Kolay gelsin.

İki ay sonra 18 yaşındayım. Yeni bir bilgisayar alacağım. Bunun için kredi lazım. 5 - 10 bin TL krediyi bile kabul edebilirim. Çalışmayan birine kredi veren banka var mı? Aslında çalışıyorum hatta aylık 15-20 bin liralık gelirim var ancak freelancer olarak çalışıyorum. Yani sigorta kaydım falan yok. Mantıken çalışmıyor olarak görülüyorum. Tabii her ay hesabıma gelen paraya bakarlarsa bir kaynağım olduğunu görebilirler de bakarlar mı bilmiyorum.

Kredi kartı almak ile kredi farklı şeyler. Öğrenciler için olan 10-15K'lık limitleri olan kartlardan bile çıkarsan kafidir. Yapı Kredi öğrenci kartı 15k maksimum veriyor mesela. Ayrıca bir bankayı ara, durumu belirt. Belki limiti yüksek kredi kartı almanı onaylarlar fakat Yapı Kredi'den yüksek limitli world kart çıkarma aidat ücreti can yakıyor, Finansbank iyidir.

Bankalar sürekli reklam yapıyor. Yeni müşterilere faizsiz 10 bin TL diye. İstersen bir araştır.

Onları görüyorum da çalışma şartı isterler diye düşünüyorum. Detaylıca bir araştıracağım, teşekkürler.

Babandan borç alamaz mısın veya bir tanıdığından? Daha rahat olur senin için.
Tanıdığa borçlanacağıma bankaya borçlanayım daha iyi. Keyif için bir şey alamıyoruz sonra.

Kredi kartı almak ile kredi farklı şeyler. Öğrenciler için olan 10-15K'lık limitleri olan kartlardan bile çıkarsan kafidir. Yapı Kredi öğrenci kartı 15k maksimum veriyor mesela. Ayrıca bir bankayı ara, durumu belirt. Belki limiti yüksek kredi kartı almanı onaylarlar fakat Yapı Kredi'den yüksek limitli world kart çıkarma aidat ücreti can yakıyor, Finansbank iyidir.
Teşekkürler. Dediğiniz gibi 10-15 bin verseler bana fazlasıyla yeter. Yapı Kredi Öğrenci kartını da araştıracağım. Teşekkürler.

Çocuk hesabın var ise artı para limiti ile alabilirsin diye biliyorum Akbank'tan.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı