Bir işte çalışmıyorsak banka şubesine gidip istesek 45-50k limitli kredi kartı verirler mi? Daha önce mobilden red yiyip şubeden kartı alan tanıdığınız oldu mu?
Bir işte çalışmıyorsak banka şubesine gidip istesek 45-50k limitli kredi kartı verirler mi? Daha önce mobilden red yiyip şubeden kartı alan tanıdığınız oldu mu?
Teminatlı kredi kartı alabilirsiniz bankaya gidip 10bin TL yatırıyorsunuz karşılık olarak 5-6 bin liralık limit veriliyor. Tabii ki bankaya yatırdığınız 10bin TL blokeli tutar oluyor.
Banka personelinin keyfine göre olmuyor bu işler. Bankanın sistemine vatandaşlık numaranız girilir sorgulama yapılır ve iş, eğitim durumlarınız eklenir algoritma ne kadar kredi çıkarır hesaplanır. Önemli bir pozisyonunuz varsa üst yönetim size kredi açabilir ama her müşteriye yapılmıyor.
Çalışmayan kişiye genelde 8K üstü kredi limiti vermiyorlar maalesef. Ben yeni işe başladım ve ilk maaşımı aldıktan sonra mobilden başvurdum anında onay verdi.