Calışmayan birisi şubeye giderse yüksek limitli kredi kartı alabilir mi?

Makaleler
1
Yer
Mersin
Bir işte çalışmıyorsak banka şubesine gidip istesek 45-50k limitli kredi kartı verirler mi? Daha önce mobilden red yiyip şubeden kartı alan tanıdığınız oldu mu?

Yok gitmedim kafam karıştı ama. Bu arkadaşda çalışmıyorum 10k limit verdiler demiş yasal limit 2 bin tl değil miydi?

Bir işte çalışmıyorsak banka şubesine gidip istesek 45-50k limitli kredi kartı verirler mi? Daha önce mobilden red yiyip şubeden kartı alan tanıdığınız oldu mu?
Öğrenciyim, herhangi bir işte çalışmıyorum. Hatta kredi puanım bile henüz oluşmadı. Ailemden dolayı hesabıma yüksek miktarda para giriş-çıkışı oluyordu. 2K limitimi 60K'ya yükselttiler. Eğer hesabınızı benim gibi aktif olarak kullanıyorsanız, para giriş-çıkışı, borsa-mevduat-otomatik ödeme talimatı vb. aktif olarak kullanıyorsanız herhangi bir gelir belgesi göstermeden alabilirsiniz. Onun haricinde bazı bankalarda ise kredi puanı olmayanlara kredi kartı dahi çıkmayabiliyor.

Hayatında hiç çalışmamış ve düzenli geliri sıfır olan birey olarak, 110bin TL kredi kartı limitim var. Neye kime göre, ne kadar veriliyor ben kendimden yola çıkarak da çözemedim.

Çok değişik örnekler ve sonuçlar var.
Denemesi bedava, ücretsiz.
Kimlik ile başvuru yapın.
Gelişmeleri paylaşın lütfen..

Konu sahibi kardeşim banka şubesine gidip bir başvuru yapın, kredi geçmişin yok, kredi kartı geçmişin yok, çalışmıyorsun SGK yok ve yaşında anlaşılan genç. Sana vereceği kart 2000TL limitli falan olur büyük ihtimal. Sen onu kullana kullana istediğin seviyelere çıkarabilirsin ama bu hemen olmayacak.

Bazı mesajlarda arkadaşlar demiş yok hesabına para giriş çıkış olsun falan, hesaba giren çıkan paranın kredi skorunuz ile uzaktan yakında ilgisi alakası yoktur. Sadece vadeli hesabınız varsa mesela banka bunu iyi olarak göz önünde bulundurur çünkü durağan varlıktır olumludur. Ama hesaba bilmem şu kadar girdi çıktı bunun banka gözünde zerre kadar değeri yoktur. Bu iş kredi ve kredi kartına bakar. Kredi derinliğine bakar, Findeks notunuza bakar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…