Çalışsam iyi olur mu?

redmiapplepact

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar. Ben bu yaz pastanede işe girmeyi düşünüyorum. Adamla konuştum. Adamla zaten aynı memleketliyiz. Bodrumda imalatta çalışırsın dedi. Dondurma pasta vs yapiyorla onlara yardım edeceğim. Sabah 8 akşam 10 saatleri arası. Yasim 15. günlük 100 TL olarak anlaştık. PC toplayacağım. Yaz bitene kadar çalışacağım. 1 haftaya ise gireceğim sizce mantıklı mı? Başka bir yer olur muydu? Tüm yaz çalışsam PC toplayabilir miyim?(oyun için)

Bence iyi bir iş ama biraz fazla saat çalıştırıyormuş sanki.

İş tecrübesi açısından dediğim gibi fena değil de o kadar çalışma saati için de günlük 100 lirayı az buldum.

Merhaba arkadaşlar. Ben bu yaz pastanede işe girmeyi düşünüyorum. Adamla konuştum. Adamla zaten aynı memleketliyiz. Bodrumda imalatta çalışırsın dedi. Dondurma pasta vs yapiyorla onlara yardım edeceğim. Sabah 8 akşam 10 saatleri arası. Yasim 15. günlük 100 TL olarak anlaştık. PC toplayacağım. Yaz bitene kadar çalışacağım. 1 haftaya ise gireceğim sizce mantıklı mı? Başka bir yer olur muydu? Tüm yaz çalışsam PC toplayabilir miyim?(oyun için)

Bodrumda plajda 2 saate su satsan o parayı kazanırsın tabii zabıta filan orası ayrı günde 14 saat için 100TL çok az.

14 saat çalıştırıp 100 TL vermesi aşırı derecede az.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı