baran_glados Hectopat Katılım 14 Ocak 2022 Mesajlar 531 Yer İstanbul 19 Mart 2022 #1 Merhaba arkadaşlar ben Call of Duty 1 indirdim. Normalde önceden indirdiğimde sorun yoktum ama şimdi indirdiğim OpenGL açılmıyor hatası alıyorum. Fotoğraftaki sorunu YouTube'da çok bulamıyorum. Lütfen yardımcı olursanız sevinirim. Dosya Ekleri call of duty hataaaaaa.png 2 MB · Görüntüleme: 97 Son düzenleyen: Moderatör: 19 Mart 2022
Merhaba arkadaşlar ben Call of Duty 1 indirdim. Normalde önceden indirdiğimde sorun yoktum ama şimdi indirdiğim OpenGL açılmıyor hatası alıyorum. Fotoğraftaki sorunu YouTube'da çok bulamıyorum. Lütfen yardımcı olursanız sevinirim.
IDenizI Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 23 Nisan 2019 Mesajlar 2.828 Çözümler 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek CNC öğrenmekle meşgul 19 Mart 2022 #2 Oyunun ismini MOHAA olarak değiştirin ve tekrardan açmayı deneyin. Artı 0 Eksi
KS KS baran_glados Hectopat Katılım 14 Ocak 2022 Mesajlar 531 Yer İstanbul 19 Mart 2022 #3 IDenizI dedi: Oyunun ismini MOHAA olarak değiştirin ve tekrardan açmayı deneyin. Genişletmek için tıkla... olmuyor gene aynı Artı 0 Eksi
IDenizI dedi: Oyunun ismini MOHAA olarak değiştirin ve tekrardan açmayı deneyin. Genişletmek için tıkla... olmuyor gene aynı