- Makaleler
- 11
Arkadaşlar, oyundaki yaşı kaç? Araştırdım ama bulamadım. Oynattığımız karakterin yaşını.
PVT martin baş karakter onun yaşını sormuştum.Bunu neden merak ettiğiniz, ben bunu daha çok merak ettim. Oyunda tek bir ana karakterden ziyade 3 ya da 4 farklı karakter yönetmiyor muyduk? Aşırı zengin bir hikayeye sahip olmadığı için de belirgin bir yaşları olduğunu sanmıyorum. Ama 2. dünya savaşında geçtiğine göre 20'li yaşlarında olması muhtemel.
Baş karakter PVT martin olarak geçiyor.2. dünya savaşında farklı yerleri anlatıyor oyun, tek bir ana karakter ile oynamıyoruz.
Büyük ihtimalle 20'li yaşlarının başında bir karakter çünkü sıradan bir piyade ve silah eğitimini dahi yeni alıyor. Büyük bir yaşta olsaydı yüksek ihtimal zaten silah kullanımı az çok bilirdi.PVT martin baş karakter onun yaşını sormuştum.
Baş karakter PVT martin olarak geçiyor.
Belirtilmiş bir yaşı söylenmemiş. Ancak kısa bir araştırma ile Private rütbesi Amerikan Ordusu'nda en alt rütbe olarak geçiyor. 2. dünya savaşında Private rütbesine sahip askerler de 18-25 bir yaş aralığına sahipmiş.PVT Martin baş karakter onun yaşını sormuştum.
Baş karakter PVT Martin olarak geçiyor.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.