Call of Duty 4 MWR İnfinite Warfare Hangi Sürüm Alınmalı?

405531

Hectopat
Makaleler
2
Merhabalar. Ben oyunu almak istediğimde iki seçenek karşıma çıkıyor.

Bu ikisi ne işe yarar, hangisini almam gereklidir, neye göre almam gerekiyor anlatırsanız sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhabalar. Ben oyunu almak istediğimde iki seçenek karşıma çıkıyor.

Eki Görüntüle 862008

Bu ikisi ne işe yarar, hangisini almam gereklidir, neye göre almam gerekiyor anlatırsanız sevinirim.

Call Of Duty İnfinite Warfare Digital Legacy Edition:
Call of Duty®: Infinite Warfare Digital Legacy Edition'da Call of Duty®: Infinite Warfare ve Call of Duty®: Modern Warfare ® Remastered bulunur. Ayrıca Terminal Bonus Haritasına, Spaceland Paketindeki Zombilere, silah kamuflajına, arama kartına ve bir Fate and Fortuna Kartı Paketine sahip olursunuz!

Call Of Duty Modern Warfare Remastered: Call of Duty: Modern Warfare gerçek yüksek çözünürlükle yeniden tasarlanarak geri döndü.

Hocam bekleyin derim. Durmaplay üzerinden bu oyunu ve yanında CoD Modern Warfare Remastered oyununu Steam key olarak 70 TL gibi bir fiyata almıştım. Belki tekrar indirime girer.

İki oyunu da almanızı önermem. Ama alacaksanız da Steam'den değil farklı bir siteden alın. Durmaplay sitesinden 27 TL'ye almıştım.

İki oyunu da almanızı önermem. Ama alacaksanız da Steam'den değil farklı bir siteden alın. DurmaPlay sitesinden 27 TL'ye almıştım.

103TL olan yükseltme 164TL olanı alman gerekiyor.

Hocam bekleyin derim. DurmaPlay üzerinden bu oyunu ve yanında CoD Modern Warfare Remastered oyununu Steam Key olarak 70 TL gibi bir fiyata almıştım. Belki tekrar indirime girer.

İkisi farklı oyun. Reklam için yapmış olabilirler.

Infinite warfare istiyor arkadaş.

Modern Warfare'nin ilk oyununu arıyorsanız ikisi de değil. Call of Duty® 4: Modern Warfare® on Steam bu.
Ben anlatamadım herhalde sormak istediğimi. Ben hangisi gerçek oyundur hangisini almalıyım diye sordum çok farklı cevaplar gelmiş.
Sağ olsun @278101 arkadaş istediğim cevabı verdi. Size de cevaplarınız için teşekkür ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…