Call of Duty açıldığında 10-15 saniye gözüküp geri kapanıyor

Aztrocat

Centipat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
GTX 4050 16 GB RAM I5 13TH
Merhaba arkadaşlar. Arkadaşlarımla Warzone oynamak için Steam'den Call of Duty yükledim ama bir sorun var. Oyun Steam'da başlatınca 10-15 saniyeliğine çalışıyor gözüküyor ardından tekrar kapanıyor. Hatta oyunun antichet programı 10 saniyeliğine geliyor ve gidiyor. Reddit ve forum üzerindeki her çözümü denedim. Bilgisayarım laptop ve grafik kartı güncel sizin için bazı fotoğraflar ekliyorum.

1742071851976.png

1742071859250.png

Ekstra olarak NVIDIA üzerinden bakınca oyunda ünlemler gözüküyor.

1742071891244.png

Sistem modeli Victus by HP Gaming laptop 15-FA1xxx

Sistem modeli Victus by HP Gaming laptop 15-FA1xxx

DDU ile ekran kartı sürücüsünü kaldırıp tekrar kurun. Ek olarak Steam üzerinden oyun dosyalarını doğrulayın.

teşekkürler hemen deniyorum
DDU ile ekran kartı sürücüsünü kaldırıp tekrar kurun. Ek olarak Steam üzerinden oyun dosyalarını doğrulayın.

Oyunu farklı DirectX sürümlerinde çalıştırmayı denemek sorunu çözebilir. Bunu Steam'den oyunu sağ tık yapıp, özellikler sekmesindeki başlatma ayarlarından yapabilirsin.

Oyunun problemi Windows 10 kaynaklı sadece mikrofonla alakalı, ekran kartıyla uğraşmayın.

Açık olan tüm programları kapatın (arka planda hiçbir harici program çalışmasın) ve mikrofon girişine jaklı bir kulaklık takın aşağıdaki gibi olması gerekiyor ardından oyunu başlatın.

1742073712762.png

Yeni konular

Geri
Yukarı