DL_Ronnie Hectopat Katılım 25 Nisan 2021 Mesajlar 16 Daha fazla Sistem Özellikleri i5 12400f rtx 3060 ti 64 gb ram 1tb m2 ssd Cinsiyet Erkek 6 Mayıs 2025 #1 Geçen gün game Pass aldım, Call of Duty indirdim CoD MW 3 ve BO6 fakat oyuna giremiyorum. Oyun kilitlendi hatası veriyor. Son düzenleyen: Moderatör: 6 Mayıs 2025
Geçen gün game Pass aldım, Call of Duty indirdim CoD MW 3 ve BO6 fakat oyuna giremiyorum. Oyun kilitlendi hatası veriyor.
modklaatu Picopat Katılım 4 Ocak 2025 Mesajlar 353 Daha fazla Sistem Özellikleri Dell Latitude Intel(R) Core(TM) i5-4210U CPU @ 1.70GHz 8GB Cinsiyet Erkek 7 Mayıs 2025 #2 DL_Ronnie dedi: Geçen gün game Pass aldım, Call of Duty indirdim CoD MW 3 ve BO6 fakat oyuna giremiyorum. Oyun kilitlendi hatası veriyor. Genişletmek için tıkla... Çözüldü: Call of Duty Black Ops 6 "Oyun kilitlendi" hatası Bu topiği okuyabilirsin muhtemelen işini görecektir. Artı 0 Eksi
DL_Ronnie dedi: Geçen gün game Pass aldım, Call of Duty indirdim CoD MW 3 ve BO6 fakat oyuna giremiyorum. Oyun kilitlendi hatası veriyor. Genişletmek için tıkla... Çözüldü: Call of Duty Black Ops 6 "Oyun kilitlendi" hatası Bu topiği okuyabilirsin muhtemelen işini görecektir.
KS KS DL_Ronnie Hectopat Katılım 25 Nisan 2021 Mesajlar 16 Daha fazla Sistem Özellikleri i5 12400f rtx 3060 ti 64 gb ram 1tb m2 ssd Cinsiyet Erkek 7 Mayıs 2025 #3 Burada denen her şeyi yaptım ondan burada konu açtım gerçi geçen iade ettim yapmadığım yöntem kalmadı desteğe yazdım oradanda sonuç çıkmadı iade ettim. Artı 0 Eksi
Burada denen her şeyi yaptım ondan burada konu açtım gerçi geçen iade ettim yapmadığım yöntem kalmadı desteğe yazdım oradanda sonuç çıkmadı iade ettim.