Cem.şahin Hectopat Katılım 1 Mayıs 2014 Mesajlar 601 Makaleler 3 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Temmuz 2014 #1 Arkadaşlar Multiplayer için dlc alı cam fakat nereden alacağımı bilmiyorum. Dlc olarak hepsini almayı düşünüyorum. Bildiğiniz Avm veya internet sitesi var mı ? Şimdiden teşekkür ederim.
Arkadaşlar Multiplayer için dlc alı cam fakat nereden alacağımı bilmiyorum. Dlc olarak hepsini almayı düşünüyorum. Bildiğiniz Avm veya internet sitesi var mı ? Şimdiden teşekkür ederim.
Resul Tancan Hectopat Katılım 14 Haziran 2014 Mesajlar 66 Yer Karaman Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Oyuncu 7 Temmuz 2014 #2 Aral Game'den alabilirsiniz varsa bakmadığım için bilmiyorum ama orada olabileceğini düşünüyorum
Cem.şahin Hectopat Katılım 1 Mayıs 2014 Mesajlar 601 Makaleler 3 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Temmuz 2014 #3 Resul Tancan dedi: Aral Game'den alabilirsiniz varsa bakmadığım için bilmiyorum ama orada olabileceğini düşünüyorum Genişletmek için tıkla... Link olarak atar mısın dlc için ? Başka yardımcı olacak birileri ?
Resul Tancan dedi: Aral Game'den alabilirsiniz varsa bakmadığım için bilmiyorum ama orada olabileceğini düşünüyorum Genişletmek için tıkla... Link olarak atar mısın dlc için ? Başka yardımcı olacak birileri ?
Resul Tancan Hectopat Katılım 14 Haziran 2014 Mesajlar 66 Yer Karaman Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Oyuncu 7 Temmuz 2014 #4 Özür dilerim atamam çünkü telefondan giriyorum.