Paul Walker Kilopat Katılım 15 Mayıs 2021 Mesajlar 5.648 Makaleler 2 Çözümler 18 Yer Kayseri Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Haziran 2021 #1 Call of Duty Black Ops 2 de bir görevde kafası örtülü şekilde yanında askerlerle birisi geliyor vurmamız isteniyor ve mason çıkıyor vurmayıp da yanındaki askerleri vurursak ne olur? YouTube'da bulamadım.
Call of Duty Black Ops 2 de bir görevde kafası örtülü şekilde yanında askerlerle birisi geliyor vurmamız isteniyor ve mason çıkıyor vurmayıp da yanındaki askerleri vurursak ne olur? YouTube'da bulamadım.
wanetage Petapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Katılım 15 Ekim 2019 Mesajlar 7.554 Makaleler 15 Çözümler 723 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Haziran 2021 #2 Bu videoda iki ihtimal de var. Askerleri vurmalı olan ihtimali bulamadım. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Bu videoda iki ihtimal de var. Askerleri vurmalı olan ihtimali bulamadım. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et