Call of Duty Black Ops 2 Türkçe yama gerçek mi?

Bilmiyorum o zaman pc den hiç anlamıyordum babam bilgisayarcıya götürmüştü oda oyun felan indirmişti oynamıştım blackops2 yi ama oyunda ses yoktu türkçeydi. sistem toplayabilirsem sesli ve crackli 1 ve 2 yi oynayıp 3ü alacağım
tamam ama cokta crack eme bu forumda nedense herkes burdacok anti cracka

Ya oyun black ops 1kadar iyi bi hikayesi yok türkçeye gerek yok çatışmalar felan iyi oyunun sahneleri zaten arklarınla konuşuyon sonra mekana girip çatışma başlıyo hrpsi böyle çatışma yokken çatışma sen gelince başlıyo çoğu böyle zaten uzun bir oyun değil ama güzel

Ya oyun black ops 1kadar iyi bi hikayesi yok türkçeye gerek yok çatışmalar felan iyi oyunun sahneleri zaten arklarınla konuşuyon sonra mekana girip çatışma başlıyo hrpsi böyle çatışma yokken çatışma sen gelince başlıyo çoğu böyle zaten uzun bir oyun değil ama güzel
Hatta ben oyunu bırak altyazı ingilizceyi felan oynadığım zaman çocuktum işte oyunda ses bile yoktu hikayeyi anlamıştım

Hatta ben oyunu bırak altyazı ingilizceyi felan oynadığım zaman çocuktum işte oyunda ses bile yoktu hikayeyi anlamıştım

Technopat Haberler

Geri
Yukarı