Frostuzer
Femtopat
Daha fazla
- Sistem Özellikleri
- CPU: AMD Ryzen 5 3600 3.6 GHz 6-Core Processor
CPU Cooler: Noctua NH-U12S redux 70.75 CFM CPU Cooler
Motherboard: MSI B450M-A PRO MAX II Micro ATX AM4 Motherboard
Memory: ADATA XPG GAMMIX D30 16 GB (2 x 8 GB) DDR4-3000 CL16 Memory
Video Card: MSI VENTUS XS OC GeForce RTX 2060 6 GB Video Card
Case: Thermaltake V200 RGB ATX Mid Tower Case
Power Supply: Thermaltake TR2 600 W ATX Power Supply
Monitor: LG 24M47VQ-P 24.0" 1920 x 1080 Monitor
- Meslek
- 3D Game Artist
- RAM
- ADATA GAMMIX D30 16GB (8+8) 3000MHz
- Ekran kartı
- MSI Geforce RTX 2060 VENTUS XS 6G OC 6GB GDDR6
- Anakart
- MSI B450M-A PRO MAX
- İşlemci
- AMD Ryzen 5 3600 6-Core Processor (12CPUs), 3.6GHz
Call of Duty Black Ops 6 oyununu açınca bilgisayarımdaki internet tamamen gidiyor fakat diğer cihazlarda internetim var.
Bilgisayarı kapatıp açtığım zaman da internetim tanımlanamayan ağ olarak görünüyor. Telefondan Wi-Fi'ya bağlantıp modem arayüzünden modemi tekrar başlattığım zaman internet geri geliyor.
İnternetin geri gelmesi için oyunu kapatmak yetmiyor, ancak modemi ve bilgisayarı resetlediğim zaman bilgisayara internet tekrar geliyor.
Güvenlik duvarı ve ağ korumasını kapattım işe yaramadı.
Realtek sürücüsü güncel.
İnternet: Superonline.
Modem: Huawei HG8245x6-10
ChatGPT'ye sordum, söylediği gibi modem arayüzünden UPnP'yi kapattım ve port forwarding ayarlarını yaptım artık oyuna girdiğim zaman internetim gitmiyor.
Yaklaşık 2 saat kadar denedim. İlk başta biraz sorunlar oldu bağlantım gidiyor gibi oldu fakat gitmedi. Oyunda biraz gecikme olabiliyor.
Bilgisayarı kapatıp açtığım zaman da internetim tanımlanamayan ağ olarak görünüyor. Telefondan Wi-Fi'ya bağlantıp modem arayüzünden modemi tekrar başlattığım zaman internet geri geliyor.
İnternetin geri gelmesi için oyunu kapatmak yetmiyor, ancak modemi ve bilgisayarı resetlediğim zaman bilgisayara internet tekrar geliyor.
Realtek sürücüsü güncel.
Edit: Sorun ÇözüldüCall of Duty Black Ops 6 oyununu açınca bilgisayarımdaki internet tamamen gidiyor fakat diğer cihazlarda internetim var.
Realtek sürücüsü güncel.
ChatGPT'ye sordum, söylediği gibi modem arayüzünden UPnP'yi kapattım ve port forwarding ayarlarını yaptım artık oyuna girdiğim zaman internetim gitmiyor.
Yaklaşık 2 saat kadar denedim. İlk başta biraz sorunlar oldu bağlantım gidiyor gibi oldu fakat gitmedi. Oyunda biraz gecikme olabiliyor.
Dosya Ekleri
Son düzenleyen: Moderatör: