Çözüldü Call of Duty Black Ops 6 açılmıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

turkeyselo

Hectopat
Daha fazla  
Steam'de oyunu yükledim, her güncelemeyi yaptım. Oyunu açıyorum hiçbir tepki vermiyor.
RTX 4070 Ti Super.
i7 14700K 32 GB RAM.

Call of Duty Black Ops 6 oyunundan bahsettim.

Çözüm
Goodbydpi kullandınızmı daha öncesinden veya şimdi. Eğer kullandıysanız büyük ihtimal bu yüzden açmıyor.
Goodbydpi kullandınızmı daha öncesinden veya şimdi. Eğer kullandıysanız büyük ihtimal bu yüzden açmıyor.
Merhaba evet şu an bilgisayarımda aktif. direkt olarak sildikten sonra görev yöneticisinde de aktif midir? rıca etsem söyler misin hemen deneyeyim.
Görev yöneticisinden goodbydpi uygulamasını sonlandırdım ama oyun tekrar eskisi gibi açılmadı.

CMD'yi yönetici çalıştırıp Sc Stop WinDivert yazıyorsunuz ve enterliyorsunuz ardından Sc Stop WinDivert1.4 yazıp enterliyoruz sonra CMD'yi kapıyorsun ardından giriş sağlıyabilirsin oyuna.

Merhaba evet şu an bilgisayarımda aktif. Direkt olarak sildikten sonra görev yöneticisinde de aktif midir? Rıca etsem söyler misin hemen deneyeyim.
Görev Yöneticisi'nden goodbydpi uygulamasını sonlandırdım ama oyun tekrar eskisi gibi açılmadı.

Goodbydpi'ı silsende gitmiyor diye biliyorum bildiğim tek kapatma yolu bu çünkü bende hem goodbydpi kullanıp hem de CoD BO6 oynuyorum Game Pass'den.

CMD'yi yönetici çalıştırıp Sc Stop WinDivert yazıyorsunuz ve enterliyorsunuz ardından Sc Stop WinDivert1.4 yazıp enterliyoruz sonra CMD'yi kapıyorsun ardından giriş sağlıyabilirsin oyuna.

Goodbydpi'ı silsende gitmiyor diye biliyorum bildiğim tek kapatma yolu bu çünkü bende hem goodbydpi kullanıp hem de CoD BO6 oynuyorum Game Pass'den.
ÇALIŞTI çok teşekkür ederim yardımın için dostum iyi ki varsın. ek olarak Call of duty Modern warfere oyunu da bu şekilde tepki vermeyip açılmıyordu ve oyunu sildim. tekrar yükleyip bu yöntemi denersem sence işe yarar mı?

ÇALIŞTI çok teşekkür ederim yardımın için dostum iyi ki varsın. Ek olarak Call of Duty Modern warfere oyunu da bu şekilde tepki vermeyip açılmıyordu ve oyunu sildim. Tekrar yükleyip bu yöntemi denersem sence işe yarar mı?

Evet Modern Warfare'lerde de işe yarayacak çünkü aynı anticheati kullanıyor Activision. Anticheat goodbydpi ı herhangi bir mod veya hile algılıyor ve çalıştırmıyor oyunu çalıştırsada atıyor.

Evet Modern Warfare'lerde de işe yarayacak çünkü aynı anticheati kullanıyor Activision. Anticheat goodbydpi ı herhangi bir mod veya hile algılıyor ve çalıştırmıyor oyunu çalıştırsada atıyor.
Tamamdır anladım tekrardan çok teşekkür ettim yardımlarınız için. iyi forumlar

hocam ben warp 1.1.1.1 kullanıyorum ve oyun en baştaki yükleme ekranında takılıyor ne yapabilirim

Dosya Ekleri

• asd.png
    asd.png
    14,2 KB · Görüntüleme: 91

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı