Hocam tam anlayamadım da nasıl yaptığınızı anlatır mısınız sizden ricam
O yorumun çevirisi:
PC'lerinde yalnızca bir sürücü konumu bulunan arkadaşlarım için, BO6'yı düzeltmek ve Steam'de başlatmak için aşağıdaki seçeneği buldum.
Listelenen adımları uygulamadan önce, grafik kartınız için en son sürücüleri indirdiğinizden ve Steam'i güncellediğinizden emin olun.
Başlatma sorununu düzeltmek için kullandığım yöntem:
Steam'de Cod HQ'yu başlatın ve başarısız olduktan sonra “Çalıştır” düğmesinin yeşil renkte görünmesini bekleyin.
Cod HQ'yu sağ tıklayın > Özellikler > Yüklü Dosyalar > Gözat > “Bootstrapper” (metin belgesi) bulana kadar kaydırın.
“Bootstrapper” dosyasını açın ve “randgrid.sys” dosyasının başlatılamadığını belirten yere DİKKAT EDİN. Bana gösterilen orijinal konum “Kullanıcılar\Adınız\İndirilenler\Steam\steamapps\common\Call of Duty HQ\randgrid.sys” idi. Bu durumda, dosyanın orijinal olarak İndirilenler klasörümde olması gerektiği söyleniyordu.
Benim yaptığım şey, İndirilenler sekmesinde “Steam” adında boş bir klasör oluşturmaktı. Temel olarak randgrid.sys dosyasını açmak için bir hile yapıyoruz.
Bu dosyayı orijinal olarak nereye oluşturmanız gerektiğine bağlı olarak, dosyanın açılmadığı sırayla aynı sırayla oluşturmanız gerekir. Benim durumumda şu şekildeydi: İndirilenler sekmesinde “Steam” adlı bir klasör oluşturun > az önce oluşturduğunuz “Steam” klasöründe “steamapps” klasörü oluşturun > “steamapps” klasöründe “common” klasörü oluşturun > ‘common’ klasöründe “Call of Duty HQ” klasörü oluşturun “common” klasöründe > SON OLARAK ÇOK ÖNEMLİ > orijinal randgrid.sys dosyasını kopyalayın (tekrar Steam'den COD HQ dosyalarını tarayın) ve yeni “Call of Duty HQ” klasörüne yapıştırın. (Yorumu ben yazmadım yazan kişi:wskins)