Çözüldü Call of Duty: Black Ops 6 açılmıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
İşletim sistemi
Windows 11

StoneCold21

Femtopat
Daha fazla  
RAM
İki tane 32 GB'lık Ram (3200 mhz)
Ekran kartı
RX 6600 XT
Anakart
MSI MEG X570 ACE
İşlemci
Ryzen 7 5800X
Steam'den Call of Duty: Black Ops 6'ya girmeye çalışınca oyun açılmıyor. İnsanların dediğine göre Vanguard yapıyor demişler ama kaldırınca bile sorun çözülmedi. Yardım edin. (Not: Fortnite yüklü ve onun Anti-Cheat uygulaması da var. Belki o yapıyordur.)

Çözüm
Beyler sorunu çözdüm işte çözümü bu reddit konusunda bulabilirsiniz (Turuncu olan yorum):
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
bende de aynı sorun var kaldırdım fakat sorun devam ediyor hala.

Beyler sorunu çözdüm işte çözümü bu reddit konusunda bulabilirsiniz (Turuncu olan yorum):
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Çözüm
Hocam tam anlayamadım da nasıl yaptığınızı anlatır mısınız sizden ricam

Hocam tam anlayamadım da nasıl yaptığınızı anlatır mısınız sizden ricam
O yorumun çevirisi:

PC'lerinde yalnızca bir sürücü konumu bulunan arkadaşlarım için, BO6'yı düzeltmek ve Steam'de başlatmak için aşağıdaki seçeneği buldum.

Listelenen adımları uygulamadan önce, grafik kartınız için en son sürücüleri indirdiğinizden ve Steam'i güncellediğinizden emin olun.

Başlatma sorununu düzeltmek için kullandığım yöntem:

Steam'de Cod HQ'yu başlatın ve başarısız olduktan sonra “Çalıştır” düğmesinin yeşil renkte görünmesini bekleyin.

Cod HQ'yu sağ tıklayın > Özellikler > Yüklü Dosyalar > Gözat > “Bootstrapper” (metin belgesi) bulana kadar kaydırın.

“Bootstrapper” dosyasını açın ve “randgrid.sys” dosyasının başlatılamadığını belirten yere DİKKAT EDİN. Bana gösterilen orijinal konum “Kullanıcılar\Adınız\İndirilenler\Steam\steamapps\common\Call of Duty HQ\randgrid.sys” idi. Bu durumda, dosyanın orijinal olarak İndirilenler klasörümde olması gerektiği söyleniyordu.

Benim yaptığım şey, İndirilenler sekmesinde “Steam” adında boş bir klasör oluşturmaktı. Temel olarak randgrid.sys dosyasını açmak için bir hile yapıyoruz.

Bu dosyayı orijinal olarak nereye oluşturmanız gerektiğine bağlı olarak, dosyanın açılmadığı sırayla aynı sırayla oluşturmanız gerekir. Benim durumumda şu şekildeydi: İndirilenler sekmesinde “Steam” adlı bir klasör oluşturun > az önce oluşturduğunuz “Steam” klasöründe “steamapps” klasörü oluşturun > “steamapps” klasöründe “common” klasörü oluşturun > ‘common’ klasöründe “Call of Duty HQ” klasörü oluşturun “common” klasöründe > SON OLARAK ÇOK ÖNEMLİ > orijinal randgrid.sys dosyasını kopyalayın (tekrar Steam'den COD HQ dosyalarını tarayın) ve yeni “Call of Duty HQ” klasörüne yapıştırın. (Yorumu ben yazmadım yazan kişi:wskins)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…